maanantai 27. toukokuuta 2013

Vesileikkejä ja tuparit osa 1

Meillä asustaa pieni vesipeto! Sofialle ostettiin Minimanista puhallettava uima-allas ja tyttö on polskinut siellä hyvin tyytyväisenä jokaisena hellepäivänä:) On niin kivaa räiskyttää vettä ja kaataa sitä kastelukannusta.
Kaksi vuotta sitten tapasin eräässä vaasalaisessa baarissa komean miehen ja tutustuttiin... Tänä päivänä hän on avomieheni ja tyttäremme isä :) Meillä oli siis Jussin kanssa tiistaina, 21.5. vuosipäivä ♥ Oltiin Amarillossa syömässä ja istuttiin terassilla. Sitten kierreltiin eri liikkeissä ja näin täydelliset kengät kevään juhliin! :) En hennonut ostaa niitä vielä, koska jos päätänkin laittaa jotkut vanhat korkkarit. Tai sitten noi uudet :D Joo valinnan vaikeutta taas kerran!
Vanha kuva meistä... Otettu vuos sitten Sofian ristiäisissä
Henkan ostoksia: shortseja ja tuubitoppeja. Näitä on siellä monissa eri väreissä ja tosi edullisesti :)Sofialle ostin shortsit ja t-paidan.
Sofian oma on muuten samanmoinen, mutta vaaleanpunainen
Gina Tricotissa oli myynnissä valkoinen, aika yksinkertainen maksimekko ja se on mun juhlamekko nyt. Tykkään siitä tosi paljon, mutta se on vähän liian pitkä :( Joko pitää laittaa tosi korkeat korkkarit tai viedä mekko ompelijalle lyhennettäväksi. Sofiakin mekko-ongelma on ratkaistu, mumma oli löytänyt Henkasta iiihanan mekon ja sen Sofku laittaa lauantaina :) Ens viikolla pitää kiirettä, kun on siivouksia, kosmetologi, ripsi- ja kynsihuolto.

Perjantaina pidettiin tuparit, joihin oli kutsuttu isovanhemmat, serkkupojat, Jussin veljet ja mun sisarukset. Alunperin myös ystävien piti tulla silloin, mutta päätettiin siirtää kaveritupareita parilla viikolla eteenpäin. Niin moni oli estynyt tulemaan, joten parempi näin. Mukava ilta vietettiin :)!
Nää on niin kauniita kukkia :))

3 kommenttia: