keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Näin ne taidot karttuvat :)

Joo jäi taas eiliseltä päivältä postaus vaikka niin lupailin fb:ssä... Bloggaamiselle on nykyään tosi vähän hyviä rakoja. Sofian ollessa hereillä, tietokone on piilotettava, koska muuten hän haluaisi koko ajan katsoa Munamiehen Pomppufiilis-videoo! Se on tän hetken valtava suosikki :D Sofia pomppii sen tahdissa ja hokee "pomppaa, pomppaa" :) Eli Softis on oppinut uuden sanankin tässä välissä 
Iltaisin väsyttää niin paljon etten enää jaksa alkaa rustaamaan yhtään mitään.
Mutta jos nyt pienesti kertoisin kuulumisia. Sofia lähti mummon ja Ainon kanssa kaupungille shoppailemaan, joten mulle avautui pieni hengähdys- ja postaustauko. Mun porukat on huomenna lähdössä lomalle Pietariin, Venäjälle ja Aino ja Johannes suuntaavat Ruotsiin, Tukholmaan. Matias, toinen veljeni, tulee siksi aikaa meille yöksi. Sunnuntaina tietysti vietetään äitienpäivää :)

Vappuna oltiin kavereitten luona grillijuhlissa ja baarissa. Softis vietti vappua mummolassa ja oli perjantaina uudemman kerran yökylässä Jussin vanhempien luona.
Super ihania ilmoja ollut! Siitä innostuneena ollaan eilen ja tänä aamuna reippailtu Sofian kanssa ja kävelty mummolaan vaunut mukana. Sofia on nauttinut ulkonaolosta ja auringosta :) Matkalla piti pari kertaa pysähtyä kuuntelemaan lintujen laulua, kun ne niin kovasti piipittivät pensaissa.

Sofia kävelee päivä päivältä varmemmin vaikka on se vieläkin aika töpöttämistä. Toissapäivänä Sofia oppi sanomaan "än-yy-tee-nyt"! Sofian versio menee jotakuinkin näin: "än-nyy-nee" ja naurua päälle :D On se niin suloinen lapsi! Kirjat kiinnostavat kovasti ja niitä luetaankin kotona ahkerasti. Nalle Puh-kirja on ykkönen.
Sofia osaa kysyttäessä näyttää monta eri ruumiinosaa; jalka, varpaat, käsi, nenä, korva, silmä, pää ja maha.
Nalle saa halin!

2 kommenttia: