Sara

Mun koko nimi on Sara Josefina ja oon syntynyt Oulussa uudenvuodenaattona 31.12.1991. Sieltä meidän perheen matka on jatkunut Vaasan kautta Tampereelle, jossa asuttiin pari vuotta. Sen jälkeen oli taas muutto Vaasaan ja täällä on lähes koko ikäni asunut.
Peruskoulun jälkeen pidin "välivuoden" ja kävin Jämsässä, Keski-Suomessa sisäoppilaitoksen tapaista koulua. Vuonna -09 pääsin amikseen lukemaan lähihoitajaksi ja sitä ennätin käydä pari vuotta, kunnes keväällä -11 tapasin Jussin ja aloimme seurustella. Vain vajaa pari kuukautta myöhemmin tein raskaustestin ja siinä se oli, olin raskaana! En missään vaiheessa ole ollut suuri vauvafani vaikkakin muksut ovat ihan mukavia. Onpa mielessä ollut ajatus etten ehkä jopa koskaan haluaisi omia lapsia ja jos, niin monia vuosia myöhemmin.
Alkuun tieto vauvan tulosta oli siis suuri shokki! Tässä sitä nyt kuitenkin ollaan maailman ehdottomasti suloisimman tyttölapsen kanssa ja jos kysytään, niin äidiksi tuleminen on ihanin asia mitä elämässäni on tapahtunut :)

Vuoden 2012 alussa, muutimme Jussin kanssa yhteiseen asuntoon Tampereen Tesomalle. Maaliskuun loppupuolella syntyi Sofia ja arki vauvan lähti rullaamaan odotettua paremmin. Jussi oli päivät töissä ja me Sofkun kanssa olimme kotona.
Vaikka viihdyimmekin Tampereella, oli silti taka-alalla koko ajan ajatus länsirannikolle muutosta.

Uuden asunnon etsiminen Vaasasta tulikin ajankohtaiseksi tänä keväänä, kun Jussille aukeni odotettu työpaikka. Nykyinen kolmen huoneen luhtitaloasuntomme on ihanteellisella paikalla keskustan tuntumassa.

Tulevana syksynä mulla on edessä paluu opintojen pariin. Jonkin verran suunnittelin opiskelujen jatkamista oppisopimuksella, mutta se ei ollut mahdollista, joten käyn viimeisen amisvuoteni tutussa, entisessä koulussa.
Kesän oon töissä kaupungin sairaalan kuntoutusosastolla.

Urahaaveista sen verran, että kätilön, sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammatti olis se mun juttu ja siihen kovasti myös pyrin.

Harrastuksiini luen bloggauksen. lenkkeilyn ja lastenvaatteiden shoppailun :)

Rakastan matkustelua, musiikkia, hyvää ruokaa ja Marimekkoa.

2 kommenttia: