tiistai 30. huhtikuuta 2013

Serkkupojan 3 v. juhlissa

Varovasti pikku jalat ottavat askeleita, välillä korjataan tasapainoa ja taas lähdetään liikkeelle. Jo vain, Sofia-rakas on oppinut kävelemään!! Samaan syssyyn tyttö oppi seisomaan nousun ilman tukea, vautsi! Tosi suloisen näköistä, kun pieni taapertaa eteenpäin  Ollaan niin iloisia Softiksen uudesta, tärkeästä taidosta :)
Lauantaina oltiin Sofian serkun 3-vuotissynttäreillä. Oli kiva nähdä Jussin sukulaisia ja sen veljen vaimon siskon kuukauden ikäistä tyttövauvaa :) Se oli niin pieni! Onko Sofiakin muka ollut joskus tuon kokoinen... Sofkun kummitäti oli kattanut pöydän täyteen suolaisia ja makeita herkkuja ja keskellä komeili Angry Birds possukakku. Sääli etten ehtinyt napsasta kuvaa, kun se vielä oli ehjä.
Sofia edusti Polarn O. Pyretin mekossa 
Sunnuntaina Sofia kävi mummolassa muutaman tunnin leikkimässä ja mä katoin sillä aikaa Pakoa. Jussi kävi ostamassa Sofkulle vappupallon ja hyllyn. Hylly laitettiin kettiön pöydän yläpuolelle.
Illalla mennään kavereitten järkkäämiin vappukemuihin ;) Ne toimii nyyttärimeiningillä ja suunnittelin tekeväni suolaista piirakkaa. Täytyy tästä lähteä kauppaan ostamaan tarvikkeita, kunhan Sofia nousee päikkäreiltä. Huomenna käydään tietysti vapputorilla, ostetaan hattaraa ja metrilakua ja nautitaan vapputunnelmasta.
Minkälaisia vappusuunnitelmia teillä on?

Iloista vappua jokaiselle! :)

2 kommenttia: