maanantai 13. toukokuuta 2013

Kesäfiiliksissä

Tänään se haettiin! Kaunis, valkoinen ruokapöytä Sotkasta. Se sijaitsee olkkarin toisessa päässä ja keittiön pieni pöytä sai pitää paikkansa. Sofian syöttötuolikin sopii siihen oikein kivasti, valkoinen kun on :)

Viime viikon torstaina, kun olis ollut vapaapäivä, niin Jussi oli töissä ja vastaavasti sitten perjantaina hän sai olla lomalla. Oli tosi harmaa sää ja lähdetiin päivän piristykseksi käymään Tuurissa. Siellähän on siis Veljekset Keskinen. Ostin muutamia paitoja itelleni ja Softikselle paidan ja kesämekon.
Lauantaipäivä meni sika nopeasti eikä tehty oikeastaan mitään muuta, kuin katottiin jääkiekkopeli, Suomi-Itävalta. Ollaan seurattu jokaista Suomen peliä mm-turnauksessa, ne on vaan pakko kattoa :D Mm-lätkä on parasta viihdettä ;) Huomenna taas saa luvan kanssa linnoittautua töllön ääreen kannustamaan Leijonia!
Muita mm-lätkäfaneja?! :D
Kesätyttö
Pienet sormet <3
Eilen vietin elämäni toista äitienpäivää Mulle tarjoiltiin herkullinen aamupala ja iltapäivällä mentiin kakkukahveille Jussin mummon luokse. Jussi muisti mua parhaalla lahjalla, sain lahjakortin hiustenpidennyksiin! Ihan mahtavaa! =) Toivottavasti saan pitkän tukan ennen veljen ylppäreitä. Täytyy vaan löytää sopiva aika niiden laittamiselle. Pitää ettiä noihin juhliin vielä juhlamekko ja mistähän senkin löytäisin... Ainakaan en tilaa netistä, koska en usko, että ekalla kerralla osuisin oikeaan kokoon. Menee liiaksi aikaa palauttamiseen. Valkoinen tai beige maksimekko ois aika makee :) 
Oltiin Sofian kanssa tänään mummolassa moikkaamassa reissusta kotiutunutta porukkaa. Sofku oli mielissään, kun näki tuttuja, rakkaita ihmisiä. Sää oli täällä tänään mitä parhain kuten varmasti monella muullakin paikkakunnalla. Sofku sai istuskella terassilla ilman sukkia ja kenkiä, oli niin kuuma.
Muistattehan, että tälläkin blogilla on omat sivut facebookissa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti