maanantai 29. lokakuuta 2012

Naperolle syöttötuoli

Ihanaa, kun on tullut lunta! Luonto on niin puhtaan, kauniin ja jouluisen näköinen. Tulispa se joulu pian,  odotan sitä valtavasti :) Sofiakin pääsee nauttimaan ensimmäisestä joulustaan, repimään lahjapapereita ja kummastelemaan joulupukkia, jännää :D Tällä viikolla mennään Ikeaan ja luulenpa, että sieltä tulee aikalailla ostettua joulujuttuja kotiin.

Sofialle ostettiin Baby Stylesta syöttötuoli viikonloppuna. Sen hankkiminen on aina vain siirtynyt ja siirtynyt vaikka neiti on osannut istua jo pari kuukautta. Puinen, perusmalli on mielestäni hienoin ja siitä oon haaveillut, joten sehän sitten ostettiin. Tosi kiva, että Sofia vihdoin istuu meidän kanssa samalla tasolla eikä lattialla sitterissä.
Syöttötuolin lisäksi Sofia sai paljon muutakin uutta: Barbapapa-pehmon, lusikoita, kylpyankkoja, tutin, pyjaman, housut, ruokalapun, kypärälakin ja talvihaalarin.

Kynsiäkin ehdittiin lauantaina huoltamaan. Hyvin ne on pysyneet, mutta pientä fiksausta piti tehdä ja laittaa timantit uudelleen. Nyt on mustia ja kirkkaita timantteja.


Kuvia on tullut otettua tosi paljon ja teenkin just tilausta Ifolorilta. Jonkinlainen joulukorttikin ois kiva saada Sofiasta, tietenkin söpö tonttulakki mimmin päässä! Sofia on hetken aikaa sanonut mammamma ja useasti kuullostaa, että flikka selkeästi sanoisi "mamma". Pappaakin pikkuinen toistelee välillä :) 
Oli niin hellyttävän kuulosta, kun perjantaina ajettiin Vaasaan Sofian ollessa yksin takapenkillä ja yhtäkkiä se sanoi "mamma" ja sen jälkeen "pappa". Me molemmat mieheni kanssa käännyttin yhtäaikaa katsomaan taakse ja sanottiin, että "täällä me ollaan!" Napero siis kutsui meitä, miten ihanaa! 
Sofialla on ilmennyt reilun viikon ajan punaista jälkeä suun ympärillä enkä oo osannut selvittää mistä se on peräisin. Mitään vierasta ruokaa Softis ei ole saanut, mutta voisiko tuo johtua tutista. Tai sitten vain kuiva iho vaivaa?4 kommenttia:

 1. meidän nealle on tullut samanlaista punaista ja se johtuu luultavasti kylmästä ilmasta ja kun iho kuivuu ja tutti hiertää? :)

  Tervetuloa myös lukijaksi: katrinjaneanblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei,kuulostaa järkeen käyvältä selitykseltä :) Oon nyt koittanu rasvailla Sofian nassua.
   Käynpä katsastamassa blogis :P

   Poista
 2. Heeh MULLA ja Danilla on tollasta ihottumaa kans :D Meillä on vähän atooppinen iho :<

  Ja meillä on samanlainen syöttötuoli! Teillä on vaan hienomman värinen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh inhottavaa :S
   Äläs nyt! Kaikki ton malliset syöttötuolit on hienoja. Meillä oli valinnanvaikeutta, kun kaikki värit oli mieleen :D

   Poista