perjantai 2. marraskuuta 2012

Syysulkoilua

Oltiin eilen Sofian, Antonin ja Nooran kanssa ulkoilemassa ja pysähdyttiin loppumatkasta puistoon keinumaan. Muksut innoissaan keinu naurun säestyksellä, vähänkö suloisia! Oli molempien eka kerta keinumassa. Sisälle tullessa juotiin kahvit ja aika pian lähdettiin kotiin Sofian kanssa. Ilta kului Ikeassa ettimässä kaikkea uutta, kivaa kotiin ja löytyihän sitä tavaraa taas kerran - vähän liikaakin. Kärry täynnä kamaa, perus Ikean reissu :) Mm. verhoja, lamppu, sisustusjuttuja, taulu, astioita, Sofialle ihanan pehmeä lampaantalja jne. Jossain välissä Sofia kerkesi nappaamaan pienen tekokukan ja sitä se sitten iloisesti heilutteli kassoille saakka. Taisi sekin tulla ostettua :D


Illalla Vaasaan Pendulumia kattomaan, jee... Mä en oo edes muistanut koko keikkaa eikä tällä hetkellä kiinnostais ihan yhtään lähteä sinne poukkoilemaan. Tekisi mieli jättää välistä ja viettää leppoisa koti-ilta...yksin. Mies kumminki sinne menee ja ollaanhan liputkin jo ostettu, joten ois kai tyhmää olla menemättä. Jälkikäteen kaduttaisi varmasti! Ja kunhan pääsen juhlafiilikseen, niin kaikki on mukavaa ;)
Taaskaan ei oo minkäänlaista käsitystä mitä vaatteita laittaisi keikalle. En omista mitään kivoja vaatteita, räyh!!


Sofian yöheräilyt on nyt vähentynyt ja tosiaan maitoa se juo vasta aamuyöstä ensimmäisen kerran. Mutta tietenkin, kun aiemmat ongelmat poistuu, niin muut vaikeudet astuu kuvaan: Sofia kääntyy öisin mahalleen ja sitä ei selälleen takaisin saa ilman itkua ja huutoa ja heräämistä! Mitäs tää nyt on olevinaan? :O
Nappula on vielä kaiken lisäksi ilmiselvästi kesäajassa, koska Softis on mennyt koko viikon ajan tosi aikasin nukkumaan ja aamuherätys on ollut 6-7 välillä. Pitää alkaa iltaisin valvottamaan sitä hiukan pidempään.
Miehellä on suurinosa isyyslomasta vielä pitämättä, joten kohtapuoliin se olis pidettävä tai jää pitämättä. No parin viikon päästä se saa tän hetkisen työmaan valmiiksi ja sitten se on luvannut viettää pitkän loman :) Siistiä, sitten on aikaa tehdä kaikkea. Ollaan hieman suunniteltu reissua Turkuun ja Helsinkiin. Molemmissa kaupungeissa asuu miehen ystäviä, joten oltais niitten luona yötä, shoppailtais ja riippuen siitä otetaanko Sofia mukaan, ehkä myös käytäis viihteellä.

8 kommenttia:

 1. Meillä oli toi sama ongelma että Dani käänty unissaan ja alkoi itkemään :( jotenkin se sitten vain jäi, mutta melkein pari viikkoa sitä kesti :/ Kannattaa kokeilla unipussia, koska siinä saattaa olla vähän hankalampi kääntyä! :) Meilä on unipussi käytössä, koska Dani nousee aina muuten seisoon pinniksessä. Ikeassa on halpoja unipusseja ja ne auttaa myös pysyyn vauvan lämpimänä, jos tapana on potkia peitto pois. Vaikka se unipussi ei auttais nyt siihen kääntyilyyn, niin myöhemmin seisomaan nouseminen hankaloituu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok! Siis uudestaan Ikeaan ostamaan unipussia :) ois niin ihana,jos se auttais :D

   Poista
 2. Vooi en kestä ! Niin ihania kuvia<3!
  www.yesssicas.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Söpö tyttö myös täällä! :)

  Täytyykin jäädä lukijaksi! =)

  VastaaPoista
 4. Nassikka kiittää! :)
  Mukavaa, että jäät seurailemaan =)

  VastaaPoista