perjantai 5. lokakuuta 2012

Vanhempien vapaailta

Tänään sitä sitten mennään eikä meinata, bailabaila ;) Käytiin eilen Nooran kanssa Pirkkalassa etsiskelemässä partyvaatteita, mutta ei löytyny mitään siistiä mekkoa/toppia. Ihan typeriä vaatteita myynnissä. Ostin sitte pari paitaa, joista en kumminkaa oo varma laitanko niitä illalla. Ei ne oo hienoja, ähh. Pientä vaatekriisiä pukkaa! 
Mun nuorempi sisko Aino lupautu kaverinsa kanssa hoitamaan Softista, jes! Ne on Tampereella viiden aikaan ja me pyritään lähtemään syömään mahdollisimman nopeesti. Alunperin meidän piti mennä Amarilloon, Rossoon tai Pancho Villaan, mutta kohteena onkin Classic American Diner. Sitten kun ollaan aikamme nautiskeltu hyvästä ruuasta suunnataan korot kohti keskustaa ja yöelämää :) 



Sofialle uusi peruspaita
Hitsi ruokaan menee sikana rahaa! Kammoksuttaa summa, joka keskiviikkona upposi Prismaan. Okei oli siinä muutama extrajuttukin: Sofialle pari bodya ja Barbapapa + kaks tuikkukuppia ja tuikkukynttiläpurkki. Raha on niin ärsyttävä asia vaikka onhan se kivakin juttu, nimittäin rahalla saa vaikka ja mitä :P




Sofia kovasti yrittää liikkua, mutta ei ole vielä hoksannut kuinka eteenpäin pääsee. Ja sekös neitiä raivostuttaa. Aivan turhaantuneena pikkuinen itkee, kun ei saa otettua käsien ulottumissa olevaa lelua. Harmittaa sen pienen puolesta. Napansa ympäri Sofits osaa pyöriä. No sitten kun flikka alkaa liikkumaan, niin saakin vahdata jatkuvasti ettei tee tuhoja :) 



Matkalla kotiin

Sofia kovasti yritti nousta junan penkin käsinojaa vasten ja välillä onnistuikin!

Oman junalippu piti tutkia tarkkaan :)



11 kommenttia: