lauantai 29. joulukuuta 2012

JULEN

Meidän perheellä oli kaikinpuolin ihana ja mukava joulu :) Aattona mentiin kolmen aikoihin miehen vanhempien luokse syömään ja anoppi oli taas laittanut kaikenkattavan joulupöydän, nam nam. Sofiakin sai osansa herkuista; porkkana-, lanttu- ja perunalaatikkoa. Sofia oli aika väsynyt päivällä, mutta millään en saanut sitä nukkumaan. Mimmi sitten simahti illalla vähän ennen pukin tuloa ja nukkui tyytyväisenä lahjojen jaon ohi, heräten joulupukin jo poistuessa talosta.


Miehen vanhempien koti






Myöhemmin vaihdettiin paikkaa mun vanhempien luokse, jossa meitä odotti toinen lahjarumba. Lahjojen määrästä päätellen, Sofia on ollut erityisen kiltti pikku tyttö! Ilmeisesti mamma ja pappakaan eivät ole olleet kovin tuhmia ;) Sain rannekellon, kaks kaulakorua, Pentikin ja Iittalan astioita, korurasian, Paon kolmannen tuotantokauden, vaatteita, Pentikin pyyhkeitä, kynttiläasetelman, rahaa, Victoria's Secretin ja Biothermin kosmetiikkaa, suihkusaippuan ja paljon suklaata.





Taaperokärryt, keppihevonen, nukke, Muumi-pyyhkeitä, ruokalappu, purulelu, Hello Kitty, Muumi-muki ja -laseja, kaks kirjaa, nokkamuki, puhelin, potta ja puhuva & laulava koira. Kuvasta puuttuu laatikollinen Duploja, vauvapulkka ja enkelitaulu.

Housuja, paitoja, bodyja, bolero, sukkia, pipoja, kaulureita, lapaset...

Joulupäivänä ja tapaninpäivänä pelailtiin monet kerrat joululahjaksi saatua Afrikan tähteä, Rappakaljaa, Monopolia ja Trivial Pursuitia sekä kyläiltiin Sofian kummien ja isoisovanhempien luona. 



Torstaina Sofia-rakas yllätti meidät kaikki seisomalla ihan itse hetken aikaa!! Nyt ollaan paljon harjoiteltu seisomista ja kävelemistä. Minkä ikäisenä teidän lapset ovat oppineet kävelemisen taidon? 

4 kommenttia:

  1. Ihana mekko Sofialla!
    Meillä Helmi nousee pystyyn, muttei vielä uskalla päästää irti. Laskeutuessakin pitää pitkän aikaa miettiä ja pohtia, milloin uskaltaa irrottaa tuesta. Mä toivon, ettei Helmi ihan vielä rupee kävelemään, koska sitten sen perässä ei pysy millään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sofia kiittää :)) Ajattelen samoin, että ois ihan kiva, jos Sofia vielä hetken liikkuis vain ryömien/kontaten :D

      Poista
  2. Meinasin kans sanoa, että ihana mekko ♥ paljon ihania vaatteita sai myös :) tulin uudestaan lukijaksi uudella blogilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiva kun seuraat taas :)!! Tuota mekkoa ei varmaan tuu enää juurikaan pidettyä,kun on niin jouluinen :/

      Poista