torstai 6. kesäkuuta 2013

Töitä?? Mulle?!

Hain muutama kuukausi sitten kesätöitä kotihoidon puolelta. Mun viimeisin työkokemus on juuri kotihoidosta, ja jos sitä vertaa osastomeininkiin, niin musta se on rennompaa sekä itsenäisempäää, kun yksin käydään asiakkaiden luona. Asiakkaat ovat tietysti myös parempi kuntoisempia, kuin osastolla olevat. No maanantaina soitin kh:n rekrytointiin, että onko vieläkään tiedossa vapaita paikkoja. Sain kielteisen vastauksen, "emme tarvitse enempää työntekijöitä". Pieni pettymys :(
No, sitten otin yhteyttä rekryyn, joka välittää hoitajia kaupungin sairaalan osastoille. Oon aiemmin ollut kaksi kesää osastolla töissä. Eräs osasto, joka tarjoaa lyhytaikaista kuntoutusta, oli hoitajan sijaista vailla... ja nyt oon lupautunut koko kesäksi töihin! Kivaa, saa taas vähän lisää työkokemusta ja ennenkaikkea rahaa!
Maanantaina aloitan aamuvuorolla ja heti perään onkin vapari. Sitten ilta, aamu, YÖ. Elämäni eka yövuoro, voi kauhistus sentään! :D
Jännittää aikalailla, kun en oo kahteen vuoteen tehnyt mitään alaani liittyviä opintoja saatika töitä. Tuntuu, että kaikki tieto-taito on hävinnyt päästä. Mutta mutta... Kai se siitä lähtee sujumaan :)
Huomenna meillä on ne tuparit ystäville eikä oo vielä hajuakaan mitä tarjotaan ja siivouksetkin on tekemättä. Kertokaapaa joitakin pienten suolaisten/makeitten naposteltavien reseptejä. Jos tulis jotain uusia vinkkejä ja ohjeita =)

8 kommenttia:

 1. http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/26561-jauhelihakiekot

  Meillä oli noita, helppoja ja nopeita tehdä ja hyvin upposi vieraille! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Alkaa vähitellen hahmottumaan illan menu :)

   Poista
 2. Vitsi, miten hyvä tuuri, että pääsit ihan koko kesäksi töihin! :) Onnea! Itsekkin tässä just lueskelin työkkärin sivuja ja siellä ois yks paikka mitä tekis mieli hakea. Se on sellanen, että sais olla neitin kanssa kotona ja käydä sillon tällön töissä. Ois tavallaan aika unelma. :) Ja se paikkakin ois aika haastava ja mun päättötyön aiheeseen sopiva juurikin. Luulisin, että mulla ois ihan hyvät mahdollisuudet päästä siihen hommaan vaikkei se kyllä oo mun ykkös juttu mitä haluisin tehdä, mutta työkokemus on aina parempi: :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti:)! Eka mietin oisko pitäny sanoo et teen vaan tiettyä vuoroa, jolloin ois jääny enemmän aikaa Sofialle ja kodille. Joku 50% työaika ois aika siisti! Okei, toivottavasti se paikka natsaa:) Mitäs alaa opiskelet?

   Poista
 3. Kiva juttu et duuni löyty:) Itse käyn keskussairaalassa ja kotihoidon puolella vähä vuorotellen. Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa. Viihdyn molemmissa, vaikka kotihoidon puolella 8-vuotta duunanneena....keskussairaalan osasto on tuonu kivaaa vaihtelua :) Terkkuja!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja toi Sofian uimapuku on niin söpö! :D

  VastaaPoista