keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Muumitalossa

Viikonloppu tuli ja meni. Tein vaateostoksia ja sunnuntaina oltiin Lauran Lilja-tytön ja Jussin veljen synttäreillä. Jälkimmäisissä juhlissa Sofia ihastui pihalla olevan Muumi-taloon, ja leikki ja laittoi siellä ruokaa pitkän aikaa. Täytynee ostaa tänne meillekin tytölle oma leikkikeittiö ja siihen varusteita.
Pupuille ruokaa
Hihi, ilmeellä ;D!
Tämän päiväisen vapaapäivän jälkeen mulla alkaa seitsemän päivän työputki, koska olin ens viikolle toivonut kolme perättäistä vaparia. Jussilla alkaa ens viikolla loma, joten siksi halusin siihen kohtaan hieman pidemmän vapaan. Meidän kesälomasuunnitelmat on lähteä käymään joko Naanantalin Muumimaailmassa ja/tai Tampereella. Sattuispa noille päiville huippusäät !:)
Sofia on ahkerasti harjoitellut syömään itse sekä lusikalla että haarukalla ja erityisesti haarukan käyttö sujuukin jo aika hyvin! Sillä on helppo keihästää ruokapaloja lautaselta. Maidon/veden Sofku juo useasti "oikeasta" mukista.

12 kommenttia:

 1. Voit vitsi, aivan ihana pieni :) Ja todella mukavan oloinen blogi sulla, saimaistuin kanssasi heti! jäin lukijaksi! Itselläni prinssi 06/12 ja koulunpenkki odottaa 08/13 :)

  Käy toki kurkkaamassa ssiinnii.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos kovasti ja tervetuloa lukijaksi! :) Mitäs alaa opiskelet?

   Poista
  3. Opiskelen ajoneuvoasentajaksi :)

   Poista
  4. En tiiä ookko huomannu, mut mie laittelin siulle s-postia :-) Olis tosi mahtihyvä jos viittisit vaikka vastailla :)

   Poista
  5. Tietkö oon varmaan epähuomiossa poistanut sen ! En ainakaan löydä sitä :O Jos viitit uusiksi laittaa=)

   Poista
 2. Ihania kuvia ♥ Valtterista vaikeeta saada mitään hyviä kuvia, kun juoksee niin pirun kovaa on sitte kengät tai ei :D

  VastaaPoista
 3. Kävin tänään pikkuveljeni (5v) kanssa muumimaailmassa ja suosittelen sitä kyllä suurella sydämellä! En kyllä tiedä, onko Sofia sinne vielä liian pieni, kun vasta vuoden. Tottakai jos muumeista kovin tykkää niin sinne sitten vain!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Sofia yltiöpäinen Muumi-fani ole, mutta tunnistaa muumit =) Vaikka se ei jälkikäteen mitään reissusta muistaisikaan, niin onhan kuvat muistona :)

   Poista