keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Mee mökille, äläkä jää kaupunkiin!

Viime viikon keskiviikkona mun seitsemän päivän työputki vihdoin loppui ja lähdettiinkin heti töitten jälkeen ajamaan Hankasalmelle, mökille. Matkassa oli mukana meidän perhe, mummolan sakki ja Ainon viisi kaveria. Vaikka talo onkin kaksikerroksinen, oli ryysis silti melkoinen :D
Päivät meni pitkälti sisätiloissa ollessa (ainakin mulla), koska oli hullun kylmä sää ja taisi vettäkin tulla välillä. Pojat kyllä kävivät monta kertaa kalassa ja yhtenä iltana innostuin mäkin hyppäämään veneen kyytiin ja laavulla käymään. Jotenkin se oli arvattavissa, että vapaille kun pääsee, niin tietenkään ei saada auringon paistetta :(
Perjantaina käytiin kirkonkylällä niissä muutamassa kaupassa mitä siellä on ja kyläilemässä meidän serkkujen luona. Jos oltaisi menty alkuperäisen suunnitelman mukaan, niin auton nokka olis perjantaina kääntynyt kohti Tamperetta, Ikeaa ja kotia. Mutta ei maltettu lähteä vielä silloin pois, vasta seuraavana päivänä.
Sunnuntaina kävin reippaana tekemässä aamuvuoron, kuten myös sitä seuraavana kolmena muunakin päivänä :) Tänään siis loppui aamut ja huomeniltana alkaa yövuoro 1/3. 
Mä tykkään kyllä työstäni. Duunikaverit on huipputyyppejä ja potilaatkin osaavat väliin olla hurjan hauskoja :D Tämä viikko kun on kulunut, on enää kaksi täyttä työviikkoa jäljellä. Mihin tää kesä meni, kertokaa! :O
Housujen laitto harjoitukset osa 3655! ;D

Ruuanlaitto on hauskaa :)
Mumman ostama Brion-hella. Kelpaa kokkailla!
Sofia-tyttö on oppinut uuden sanan ja se on, KISSA! Sofku on niin superihana ja osaa tehdä tosi paljon erilaisia asioita. Ja tietääkin vaikka mitä :) 22. päivä tätä kuuta Sofia täytti 1 v 4 kk. Äidin iso-pieni tyttö.

Valitan, jälleen oon ollut erittäin laiska kuvaamaan... Vaivaiset pari kuvaa otettu järkkärillä ja muut huippu laadukkaalla kännykamerallani! :)) Muutenkin tämä koko blogi on aivan retuperällä. Oikeesti en ehdi kirjoittamaan. Puolet päivästä vie työ ja toisen puolen vie Sofia.
Mutta ei auta valittelut! Pyrin nopeuttamaan postaustahtia, mutta mitään en lupaa :P Hei, se kysymyspostauskin on jäänyt väsäämättä. Se siis tiedossa aivan kohta ;)

Muksavaa keskiviikkoiltaa jokikiselle <3!

2 kommenttia: