tiistai 18. kesäkuuta 2013

Eka työviikko plakkarissa

Helou!! Tän ja edellisen postauksen välissä on ollut pientä taukoa... Laitetaan töiden piikkiin ;)! Myös kuvattomuus johtuu töiden aiheuttamasta kiireestä, hehe:)

Mulla tosiaan alkoi viime maanantaina elokuun puoliväliin kestävä pesti kaupungin sairaalan osastolla. Ekana aamuna väsytti ihan sairaasti! Nukuin törkeen huonosti edeltävän yön. Jännitin varmaan niin kovaa töihin menoa :D Mut turhaan jännitin, sillä sekä hoitajat että potilaat ovat olleet mukavia ja ottaneet mut hyvin vastaan. Pikku hiljaa on eri hoitotoimenpiteet muistuneet mieleen ja oli onni, että pääsin just tälle osastolle, koska täällä tuun oppimaan paljon lisää. Täällä nimittäin lähäri tekee monia sellaisia töitä, joita ei normi pitkäaikaisosastolla pääsis juuri koskaan tekemään.
Perjantai-lauantai välisenä yönä valvoin ekan kerran. Varasin sikana mukaan kaikkee hyväskää, joita sitten voisin napostella yön pikkutunteina. Yö meni ihanan rauhallisesti ja toinen yökkö oli rento tyyppi. Käytiin läpi EKG-laitetta ja pika-cerppiä. Jäi kiva fiilis yövuorosta :)

Mun töihinmeno ei olis mitenkään onnistunut, jossei Aino olisi suostunut hoitamaan Sofiaa. Aino tottakai saa palkkaa hoitopäivistä ja silloin kun Jussi on kotona, niin Sofku on isänsä hoteissa.

Mitään muuta erikoisempaa meille ei kuulu. Ollaan koko perhe jouduttu vähän totuttelemaan tähän uuteen tilanteeseen. Töistä tullessa oon ollut ihan tööt ja kodin ylläpitäminen siihen perään vielä, on vienyt viimesetkin mehut.
Sunnuntaina oltiin Kristiinankaupungissa Avoimet portit-tapahtumassa. Vitsi että oli ihana kaupunki täynnä puutaloja ja pikku kujia.
Kuvat kännyllä otettuja, siis huonolaatuisia!
Eilen vietin vapaapäivää ja tänään meen iltaan. Sitten onkin töitä lauantaihin asti ja vähän nyt ärsyttää, kun koko juhannus ei ole vapaana, mutta tuleepahan hyvä tili.

Mietin tässä kysymyspostauksen tekoa ja jos kysymyksiä tulis tietty määrä, niin tekisin vastauspostauksen videon muodossa. Muuten vastaisin ihan normisti. Onko aivan pöllöidea :D?

3 kommenttia:

  1. Tosi hyvä idea tuo kysymysvideo- postaus, eli toteuta ihmeessä! :)

    http://roosa-staypositive.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hei ihmeessä kysymyspostausta ja videota!! :)

    VastaaPoista