maanantai 1. heinäkuuta 2013

Vapaapäivä

Viikonloppu meni töitä tehden ja leffoja kattoen. Tänään oon vaparilla ja ajattelin kohta lähteä GW-galleriaan ostoksille. Tarviin uusia kesävaatteita, kenkiä ja Iittalan Teema-sarjan pieniä lautasia. Myöhemmin illalla ripsihuolto ja hiusten värjäystä :) Aika kiva fiilis, kun laskujen maksamisen jälkeen on tilillä vielä huomattavasti enemmän rahaa kuin yleensä Kelan tukien jälkeen :)) Kyllä se työteko vain kannattaa.
Huomisesta perjantaihin asti oon töissä, mutta viikonloppuna saan olla himassa. Silloin juhlitaan Jussin ja sen veljen synttäreitä. Myös mun äidillä ja isällä on tällä viikolla syntymäpäivät. Jussi ja isä ovat syntyneet samana päivänä, 2.7. Hauska yhteensattuma :) Sitten äiti ja Jussin veljellä on sama synttäripäivä perjantaina, kuin myös mun veli ja Jussin veljen vaimo veittävät synttäreitänsä tismalleen samana päivänä tän kuun lopussa. Aikamoinen juhlakuukausi siis!
Pää on ihan tyhjä enkä yhtään tiedä mitä antaisin miehelleni lahjaksi... Ainakin nyt mennään ravintolaan syömään synttäripäivällistä. Hmm, jotain mukavaa ois keksittävä ;)
Sofkun uudet popot

2 kommenttia:

  1. Mietiskelin tätä lueskellessani, että voisitko tehä sellasen postauksen missä kerrot miltä susta on tuntunut lähteä töihin ja jättää Sofku kotia/hoitoon? Mietitkö paljon töissä miten Sofkulla menee jne. :) Ja sen miten työ ja perhe-elämä onnistuu teillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon vähän edellisessä Työväsymystä havaittavissa-postauksessa kertonut työn ja kodinhoidon yhteensovittamisesta. Jos Sofia olis joutunut kunnalliseen päivähoitoon mun töiden ajaksi, niin varmasti miettisin ja jopa murehtisin kuinka se pieni pärjää siellä uudessa paikassa. Mutta kun Sofku on mun vanhempien luona hoidossa, niin saan olla sata varma että se parhaassa mahdollisessa hoidossa :) Joten enpä juurikaan mieti tyttöä työpäivän aikana. Joskus saatan laittaa viestin kuinka menee.

      Poista