maanantai 23. heinäkuuta 2012

Mummolaan kun ajelemme

Lähdimme perjantaina Vaasaan, kuten niin monena aikaisempanakin viikonloppuna. Sekä minä että mieheni olemme kotoisin Vaasasta eli siellä ovat myös Sofian molemmat mummolat. Sofian kanssa on tosi helppo matkustaa, liikuttiin sitten autolla tai junalla. Matkat pikkuinen yleensä nukkuu, mutta jos herääkin, niin ihmeen hyvin hän viihtyy katsellen ohi vilahtavia maisemia tai lelujansa tarkastellen.Sofian tulosta ollaan aina yhtä ilahtuneita, tottakai! Pakko hehkuttaa, että Sofialla on parhaimmat isovanhemmat mitä kuvitella saattaa ;)! Ja täti, sedät ja enot ovat myös aivan omaa luokkaansa. Innokkaita hoitajia tytöllä riittää.
Ihanaa, kun voi jättää tytön mummon ja papan hoitoon, jos itse haluua käydä jossain tai vaikka vain nukkua :D. Tätä apua arvostaa todella suuresti!


Haluaisin muuttaa takaisin Vaasaan monestakin syystä: hoitoapua on helpommin saatavilla, omat vanhemmat ja sisarukset asuvat siellä sekä suurin osa ystävistäni. Harmittaa, kun isovanhemmat ja Sofia eivät pysty useammin näkemään toisiansa. Tampereen ja Vaasan välimatka on sen verran pitkä ettei ihan joka päivä viitsi sitä väliä huristella.
Kyllä me joskus tulevaisuudessa vaihdamme vielä paikkakuntaa...

Huuli pyöreänä!
    
Tuli vietettyä ihan tavallinen, mutta mukava ja rentouttava viikonloppu. Sunnuntaina mieheni lähti takaisin Tampereelle, koska hänen piti tänään (maanantaina) mennä taas töihin.
Sofia ja minä jäimme Vaasaan. Ollaan nyt kerrankin pari päivää pidempään.16 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja söpöjä vaatteita Sofialla! :-)

  VastaaPoista
 2. uusi lukija ilmottautuu, jään varmasti seurailemaan! Tosi söpöjä kuvia:) t. E

  VastaaPoista
 3. Meillä ei enään nukuta autossa, Jasper nukku ennen hyvin mut nykyään se vaan kiukuttelee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä "odotan" sitä aikaa, kun Sofiakaan ei enää nuku vaan pitää kaiken maailman viihdykettä keksiä tai just et kiukkuaa matkan... :D

   Poista
 4. ihana vauva ja kiva blogi, liityin lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 5. Liityin lukijaks koska kaikki vauvat on niin söpöjä ja kaikkii vauva blogeja on kiva lueskella. Luenkii vaikka kuinka monii vauva blogeja, kiittos ku kerroit tästä blogista!(:

  Mutta Sofia on toooosi söpöö!(:

  VastaaPoista