maanantai 11. maaliskuuta 2013

11.3.

Piti kirjoittaa tää postaus jo pari päivää sit valmiiks, mut en millään oo jaksanut. Inpis ollu väliin tosi hukassa... Toivottavasti etenevä kevät ja aurinko herättelee mun kirjoitusinnon uudelle tasolle =)

Nyt meillä on uus koti mihin muutta! Toi on kolmen huoneen vuokrakämppä (+ keittiö, parveke ja sauna). Ekaks vähän mietitytti oisko sittenkin pitänyt kattoa useampaa asuntoa, koska toi oli vasta toinen kämppä mitä käytiin kattomassa. Mutta kyllä toi on se oikea, luulisin :D Asunnossa on loistava sijainti - keskusta on kivenheiton päässä ja molemmat mummolat on muutaman kilsan päässä. Tavarat kannetaan sisään huhtikuun alussa. Ois ollut niin napakymppi, jos ois ollu laminaattilattia. Mutta ei, typerä muovimatto :/ Eikä vuokranantaja ala maksamaan lattian vaihtoa, koska se kuulemma on niin hyvässä kunnossa vielä. Pläääh, peitän koko lattian matoilla!
Lupaan tehä asuntopostauksen heti, kun ollaan saatu koti kuntoon :)
Arkinen, perus viikko takana. Kohokohtia oli ripsi- ja kynsihuolto ja naistenpäivän tulppaanikimppu. Pari kertaa miestä muistuttelin siitä eikä näköjään mennyt kuuroille korville :D Oli muuten elämäni eka miehen antama kukkakimppu. Kauan sai odottaa, hihi ;)
Lauantai-iltana jäi Sofia mun vanhempien luokse hoitoon ja lähdetiin hyvän ystävän kanssa viettämään laatuaikaa. Käytiin leffateatterissa pyörähtämässä, josko siel ois menny joku kattomisen arvoinen elokuva, mut eipä oikeen. Tunti sitten oli alkanut 21 tapaa pilata avioliitto, harmi kun ei keritty siihen! Haluisin niin nähä sen :)
Päätettiin mennä herkuttelemaan Amarilloon. Siellä viihdyttiinkin hyvän tovin syöden, juoden ja rupatellen. Siitä suunnattiin erääseen pubiin kuuntelemaan Mikko Herrasta. Sieltä bongasin mieheni ja aika nopsaa lähetiin pois. Oltiin jo ennen kahta himas, oli yli hubaisa ilta/yö ;)!
Tänään ollaan ulkoiltu auringonpaisteessa ja napsittu kuvia. Anoppi haluaa Sofiasta hyvän naurukuvan, että saa laittaa synttärionnittelun lehteen. 
Prinsessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti