perjantai 1. maaliskuuta 2013

Me MUUTETAAN!

Kävin torstaina irtisanomassa meidän asunnon. Hirveellä kiirellä lähdettiin mutsin ja Sofian kans keskiviikkona Tampereelle, että ehdin toimittaa irtisanomiskaavakkeen vielä helmikuun puolella. Eli tän kuun vuokra joudutaan maksaa vielä, mutta jos oisin vieny tuon lapun päivää myöhemmin, oltais huhtikuun vuokrakin peritty meiltä. Meni vähän turhan tiukille :D!
Mies siis sai yllättäen Vaasasta uuden työpaikan, joten se on raskas muutto edessä. Työt alkoi tiistaina ja ollaan koko porukka Vaasas. "Vain" tavarat on Trella.
Ihan mieletöntä! Tästähän oon haaveillut jo pitkään ja nyt yhtäkkiä meistä tulee taas vaasalaisia. Ihanaa, mutta myös surullista. Hyvät ystävät jää toiselle paikkakunnalle :( Voisinpa ottaa ne mukaani!! 
Tiedän montaki vaasalaista nuorta äitiä, mut en voi väittää, että tuntisin niitä. Lapsettomia ystäviä on paljon, mutta tottakai haluun ympärilleni myös samassa elämän tilanteessa olevia ihmisiä. Pitääkö täs alkaa rampata jossakin mammaryhmässä, että tutustuu vauvaperheisiin...
American Dinerissä ja Juustoportissa
Saadaan/joudutaan asua alkuunsa miehen vanhempien luona ennen kuin löydetään meille sopiva kämppä. Oikeesti huippu juttu, että saadaan hetki asustella tuolla. Säästetään hurjasti asumismenoissa ja Sofialla on alakerrassa hoitopaikka ;)
Uuden asunnon suhteen ei oo erikoisempia vaatimuksia. Hyvän sijainnin lisäksi, parveke/terassi on ehdoton ja sauna olis iso plussa. Muovimattoa en enää kotiini halua, siispä parkettilattia on pakollinen. Monessa vuokrakämpässä mitä oon kattonut, noi kaikki kohdat täyttyy eli pitää nyt vain mennä kattomaan eri vaihtoehtoja.
Kahvikutsuilla
Huomenaamulla lähdetään aikaisin kotiin pakkamaan. Jonkin verran ehdittiin mutsin kans laittaa tavaroita laatikoihin, mutta ihan sikana on jäljellä. Kävin äsken hakemassa pari banaanilaatikkoa lisää. Aika monta niitä jo onkin :) Niitä on helppo kantaa ja hyviä, kun sekä laatikko että kansi tulee samassa.
Kyllä mä huokasen helpotuksesta ja palkitsen itseni jotenkin, kun tää muuttorumba on ohi! ;D

6 kommenttia:

 1. Alkosta kannattaa kanssa käydä kysymässä pahvilaatikoita, niitä me ollaan aina käytetty kun on muutettu, ne on just hyvän kokosia ettei tuu liian painaviks, mut kuitenkin tavaraa mahtuu hyvin! :)

  VastaaPoista
 2. Liity tähän ryhmään: http://www.facebook.com/groups/458166930892612/

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen tulevaan kotiin :) Ja ihanat noi Sofian housut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Siistiä kun saa alkaa sisutamaan uutta kotii!:)

   Poista