maanantai 18. maaliskuuta 2013

Synttäriviikonloppu

Sofian virallinen synttäripäivähän on vasta perjantaina, 22.3. mutta vietettiin niitä jo lauantaina anoppilassa. Samalla juhlittiin myös apen ja Sofian sedän merkkipäiviä. Kummit ja joukko miehen puolen sukulaisia oli vieraana.
Ens viikonloppu menee muuttopuuhissa, mutta eiköhän ehditä 1-vuotiasta juhlistaa oikeanakin päivänä. Pikku prinsessa sai valtavasti ihania lahjoja ja niistä voisin tehdä postausta, kunhan kaikki lahjat on annettu. 
Lauantaipäivänä oli myös 1-vuotis valokuvaus ja tuli niin sööttejä kuvia taas että! Aino-sisko oli messissä naurattamassa Softista. Harmillisesti jouduttiin odottamaan puolisen tuntia kuvaan pääsyä, koska edelliset asiakkaat olivat tulleet myöhässä ja heitä kuvattiin vielä. Sofia oli herätetty kesken päikkäreiden, joten se oli aika väsynyt kuvauksessa eikä lopulta enää halunnut virnistellä kameralle. Lähdettiin vähän kesken kaiken pois ja sovittiin et päästään uudelleen kuvattavaks samaan hintaan jonakin toisena päivänä. Mennään siis huomenna ottamaan loputkin otokset. 
Illaksi ajettiin Tamperelle Nooran ja Jyrin 21v. synttäreille. Ihanat juhlat oli ja ehkä hieman haikellakin mielellä olin, koska nyt oikeasti alkaa tajuamaan ettei nää noita hyviä ystäviä kovin usein. Kotibileistä matka jatkui keskustan Grooveen tanssimaan, waka, waka! ;) 
Oli niin ankeeta mennä yöks tyhjään kotiin, aamupalakin piti syödä sängyn päällä.

Voitin viime viikolla Facebookissa järjestetyssä arvonnasta 500 euron arvoisen vaatepaketin. Vaatteet oli Diamond Glamourin verkkokaupasta. Aluks olin ihan innoissani voitosta, mutta muuttui mieli epäileväiseksi, kun en saanut ees nähä kuvia vaatteista vaikka pyysin. Olin varma et mulle lähetetään jotain ihan sontaa :D Tänään hain paketin, ei tullut savupommia, mutta ei noi kovinkaan hienoja oo! Ihme retkuja enkä jaksa uskoa, että tuossa on vaatteita luvatun summan edestä :D! Muutama paita oli ihan käyttökelpoisen näköisiä, muut koitan myydä pois tai laitan oikeesti keräyslaatikkoon.

Muistakaa osallistua synttäriarvontaan täällä!!
Nyt viemään flikka sänkyyn, hyvää yötä! :)

1 kommentti: