maanantai 3. syyskuuta 2012

Arkea ja juhlaa

Voi eiii. Taas tämmönen pitkä tauko ollu bloggaamisessa! Jos ollaan viikonloppu Vaasassa, niin silloin ei jaksa kirjoittaa. Sen oon huomannu. Ja täällähän me taas ollaan... :)
Viime viikolla, samalla, kun ostettiin Sofian serkkupojalle synttärilahjat, sai Sofiakin uuden lelun, pianon ja pari isompaa tuttia. Aivan mielissään tyttö on leikkinyt sillä! Sofialla pitäis kyllä olla useampikin tollanen lelu, josta kuuluu ääntä, kun sitä painaa. Tutteja tyttö ei vielä huolinut, sylkäs ne kauas pois. Ehkä ne kuitenkin kelpaavat pian.

Tässä soitetaan innokkaasti ja syödään makoisia palikoita:


 


Nooran posse tuli torstai-iltana käymään. Sofia yritti hyökkiä Antonin kimppuun, varmaan olisi halunnut halia sitä söpöä pikku poitsua. Niin mahtavaa, että lähellä asuu lapsiperhe, jolta saa vertaistukea, voidaan tehdä yhdessä eri juttuja ja ollaan toisillemme apuna puolin ja toisin, jos semmosia tilanteita tulee eteen. Esim. joskus meillä on ollut välttämätön meno päivällä, niin Noora on hoitanut Sofiaa hetken. Se on ollut ihan korvaamaton apu!
Sofia ruokavalioon tuli pari uutta ruokaa: puuro ja omenasose, ja oliko tuo nyt yllätys, kun molemmat maistuivat hyvin. Tähän mennessä Sofia on tykännyt kaikista ruuista mitä sille on tarjottu. Nassikka söis varmaan pikkukiviäkin, jos antais :D Yli kivaa syöttää noin innokasta ruokailijaa.


Perjantaina tosiaan huristeltiin Vaasaan. Oltiin aika myöhään perillä, joten ei keritty tekemään juuri mitään. Meillä kyllä menee lähes aina lähteminen tosi myöhäselle. Sofian serkkupoika täytti lauantaina 6 vuotta ja sillä oli makeet Angry Birds-synttärit. Harmittaa, kun en hoksannut ottaa kakusta kuvaa! Se oli upee lintukakku ja makukin oli kohdallaan ;) Illalla otettiin muutama ja katottiin leffaa. Mies lähti illan päätteeksi käymään kaupungissa, mutta me Sofian kanssa painuttiin nukkumaan.
Mitäs me sunnuntaina tehtiin... Seurattiin Finkampenia, syötiin hyvää anopin laittamaa ruokaa ja puoliksi läpällä laitoin asuntohakemuksen vetämään. Olis niin ihanaa päästä muuttamaan vaikkakin siinä ois ihan hirvee homma. Nykyisessä kämpässä ei oo mitään vikaa, mutta oishan isompi ja hienompi asunto jees juttu.
Mies lähti illan suussa ajamaan kohti kotia ja me flikan kanssa jäätiin mummolaan.

Synttäreille lähdössäTänään kävi hyvä kaveri koiransa kanssa käymässä, mutta Sofia ei harmi vaan nähny sitä ISOA dogia, koska oli just päikkäreillä. Kaverin koira on ihana tanskandoggi. Se raahas pihalle jättimäisiä puun karahkoja metsästä ja tietenkin me saatiin ne hinata takaisin, huoh :D

"Mikäs ois seuraava siirto hmm..."

Niputetut varpaat :D
2 kommenttia:

 1. HEI teillä osataan istua! Dani ei vielä osaa ollenkaan, kellahtaa heti ressukka nokalleen, kun pistän istuun! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Softis istuu jo itte :) Kuumoon sekin sillon tällön muksahtaa, jos vaik kurkottaa jotai ottamaan kaukaa :D
   Pian Danikin oppii! =) Ei varmasti mee enää kauaa.

   Poista