torstai 27. syyskuuta 2012

Sofian puolivuotissynttärit

Viime lauantaina (22.9.2012) Sofia täytti puoli vuotta. Äidin ja isän rakas on jo iso tyttö, mutta kumminki niin pieni! <3 Vietettiin nassukan merkkipäivää mummolassa, jonne tuli kyläilemään Sofian serkkupojat ja heidän vanhempansa, jotka on Sofian kummeja. Syötiin prinsessakakkua, mutta harmi kun päivänsankari ei saanut sitä yhtään. Sofia sai lahjaksi vaatteita ja ison Nasu-pehmolelun. Tyttöähän on kutsuttu Nasuksi ennen ristiäisiä ja edelleen välillä käytetään Nasu-nimeä.
Viikonloppuna juhlien lisäksi käytiin kaupungilla, saatiin avattua Sofialle tili vihdoin ja viimein ja katottiin leffa nimeltä Korppi.

Huomenna alkaa taas viikonloppu, mitä ihmettä... Meillä on lauantaina se valokuvaus enkä tiedä yhtään mitä pukisin päälle, kuinka laitan hiukset yms. Se kuvaaja saa tasan ottaa niin monta kertaa kuvan, että oon varmasti tyytyväinen mun pärstään :D!
Sofiankin vaatevalinta on hieman auki. Jaksaiskohan tänään käydä ettimässä jotain kuteita, hmm...
Värjäsin hiukseni takaisin tummaksi ja näin on paljon hienommat. Nyt pysyn tummatukkaisena enkä sekaannu enää vaaleisiin väreihin.Noora, Anton ja Nooran mies oli meillä eilen. Sofia oli taas niin innoissaan Antonista ja yritti ottaa sitä kädestä kiinni ja hyökkiä sen päälle. Ne on syötävän suloisia, kun ne juttelee toisilleen! Sovittiin, että lähdetään ensi perjantaina nelistään jonnekin syömään. Palkataan MLL:n hoitaja vahtimaan muksuja. Toivottavasti se selviää noitten pikku riiviöiden kanssa.
Onko kellään kokemusta MLL:n lastenhoitajista?
Sofian 6 kk neuvola oli myös eilen ja kaikki tottakai oli hyvin ja kehityksenmukaista. Sofian tämänhetkinen paino ja pituus löytyvät täältä!

8 kommenttia:

 1. voisitko tehdä postauksen sun kokemuksista äitinä olosta? Vaikeista ja helpoista asioista, yöheräilystä ja sit ihan millanen sun raskaus oli, oliko suunniteltu ja harkitsetteko lisää lapsia jne... Sun blogi on muuten tosi kiva, oon seurannu melkein alusta asti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo varmasti teen kunhan kerkiän:)! Ja jee tää on eka kerta ku joku toivoo postausta tietystä aiheesta:D

   Poista
 2. Ihania kuvia pikku Sofiasta! Niin ne vaan kasvaa! :( <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä oikeesti surettaa ku aika menee nii vauhdilla vaikka ihanaahan se on, että muksu kasvaa ja oppii. Ois se kauheeta,jos jäis aina pieneks:D

   Poista
 3. Voii miten sulonen Sofia on! :)) Ja äippäkin hirmu kaunis!

  VastaaPoista
 4. Sulla on varmaan hyvä kamera kun kuvat on noin ihanan öö kirkkaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia napsin milloin milläkin. Pokkarilla, webillä ja siskon järkkärillä :)

   Poista