keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Matkustelua ja flunssapäiviä

Pitkän pitkä postaustauko on johtunut siitä, että ollaan Softiksen kanssa oltu ihan koko ajan reissus enkä oo millään kerinnyt kirjoittamaan. Oli se mökkiviikonloppu, sitten lähdettiin Vaasaan, tultiin kotiin pariks päiväks ja taas suunnattiin mummolaan. Ollaan siis oltu tosi paljon Vaasassa, mutta nyt harvenee meidän käynnit täällä, koska mun opiskelijakortti vanhenee tämän kuun lopussa. Ilman sitä korttia junamatka maksaa melkein 100 e.
Lauantaina iski pieni flunssa muhun ja seuraavana päivänä se oli Sofiassakin. Onneks tyttö sairasti vain pari päivää, mutta mulla on vieläkin hieman tukkoinen olo. Mies soitti äsken, että nyt on hänkin kipeenä.
Aikalailla samaa perus arkea ollu päivät. Oon ostellu vaatteita ja ollu parin kaverin kanssa. Toinen niistä on Sofian kummitäti ja hän oli ostanut yli söpön Nomination-korun Softikselle. Täytyy vaan ahkerasti ostella niitä paloja, niin tulee vielä söpömpi! :)
Viikonloppuna Sofia täyttää puoli vuotta ja juhlitaan niitä korkeintaan kakkukahvien merkeissä. Toki flikka saa meiltä jonkun lahjan.
Huhhei, kun aika kiitää....
Tää oli nyt pikapostaus meidän kuulumisista :)

 

5 kommenttia:

 1. Ihana tyttö tuo Sofia!:) Ja sä oot myös tosi nätti!

  VastaaPoista
 2. ihana jalka tossa ensimmäisessä kuvassa, en kestääää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://daniandida.blogspot.fi/2012/09/i-your-blog.html <-- tunnustus sinulle! ♥

   Poista