sunnuntai 25. marraskuuta 2012

"Kaksi pikku possua"

Nämä kaksi pikkuista ipanaa on niin hurmaavia yhdessä! Antonilla ja Sofialla oli hauska leikki perjantaina; ne napotti istua vastakkain ja hirveesti kädet heilui ja pienet sormet nappasivat kiinni toisen vaatteista ja välillä vähän naamastakin ja mikä huvittavinta, ne äänteli täsmälleen samallatavalla :D Siinä selvästi kiivaasti keskusteltiin jostakin. Taisivat suukonkin vaihtaa... ;D Voi vitsi meitä nauratti :)! 

Söpö parivaljakko

"Auts! Mun korva!"

"Siinä sulle takaisin!"
Päivät käy vähiin - miehen lomapäivät. Ens viikon puolesta välistä eteenpäin koittaa mulla ja Softiksella jälleen yksinäiset päivät himassa. Masentavaa... Pakko keksiä jotain touhuttavaa ja koittaa olla useesti Antonin ja Nooran kanssa. Tiedoksi vain Nooralle, että ollaan ens viikolla joka päivä teillä, hah ;)

Eilen ja tänään ei olla tehty yhtikäs mitään, kotona vaan jumitettu. Oon kattonu tänään yli 7 tuntia Pakoa! Ehkäpä hiukan liikaa. Mutta sitä vaan kattoo lisää ja lisää heti, kun edellinen jakso loppuu. Huomenna en kato yhtään...

Eilen Sofia hienosti nousi monta kertaa isoa pajukoria vasten seisomaan. Sofia on alkanut liikkumaan tosi paljon ja ennen se pääsi eteenpäin vain vetämällä itteään käsillään, mutta nyt se käyttää jalkoja enemmän ja pehmeälläkin alustalla mönkii vauhdilla. Pienien "esteidenkin" yli se pääsee sujuvasti.

Vaatteiden ja tavaroiden repiminen laatikosta on yks Sofian lempipuuhista

1 kommentti:

  1. haha tervetuloa,me ollaan aina aamusta viiteen kahestaan kotona Antonin kanssa (ellen sitten keksi jotain..) mutta kiva että oot maisemissa sitten taas.
    mutta on noi muksut kyllä mussukoita <3

    VastaaPoista