tiistai 20. marraskuuta 2012

Kotona!

Reissussa on aina mukavaa, mutta on se kiva palata kotiinkin! Viime päivinä Sofia on tuntunut tavallista väsyneemmältä (ja kärttyisemmältä) eikä oo mikään ihmekään, kun jatkuvasti ollaan ravattu kahden mummolan välillä ja ihmiset on vaihtunut. Nyt pääsee takaisin omaan päivärytmiin ja himassa saa olla justiinsa niin kuin huvittaa.

Softiksella on tänään ollut kuumetta ja vaippa vaihdettaessa huomasin Sofiassa olevan pieniä, punaisia pisteitä vähän jokapuolella. Voisikohan flikalla olla vauvarokko... Noh, huomenna nassikalla on neuvola ja lääkäri. Siellä se selviää.


Ostin viikonloppuna Prison Breakin ekan tuotantokauden ja oon alottanu sen kattomisen. Onhan se aikasemminkin tullut nähtyä, mutta se vaan on niin hyvä, että pakko nähdä uusiksi :)


Lukijoita blogilleni on tullut lisää, iso kiitos siitä, ja kunhan 45 seuraajaa onpi täynnä, järjestän arvonnan. Jos tuo määrä ehtii täyttyä ennen joulua, niin arvonta tulee liittymään jouluun, mutta en usko että ihan silloin vielä päästään arpomaan :D

Voi vitska ois huippua päästä jonnekin lämpimään! Viime rantalomakohde on ollu Arabiemiraattien Sharjah. Ensi toukokuussa olis miehen veli, sen vaimo ja muita lähdössä Turkin Alanyaan viikoksi. Meitäkin on pyydetty mukaan, mutta meiltä se ihana reissu tällä kertaa jää välistä. Tavoitteena olis kuitenkin viimeistään vuoden päästä syksyllä suunnata nokka kohti lämpimiä hiekkarantoja. Sofia todennäköisesti tulisi jäämään Suomeen siksi aikaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti