torstai 22. marraskuuta 2012

Sofia 8 kk ♥

Oltiin eilen koko konkkaronkka Sofian 8 kk neuvolassa. Pituutta oli tullut parissa kuukaudessa (vain) 1,5 cm, joten Softis joutunee kasvukontrolliin. Noi kasvukäyrät on ärsyttäviä. Aina niitä syynätään niin himputin tarkkaan. Lääkäri tsekkas neidin ja kaikki oli kunnossa. Oikea korva hieman punoitti eli Sofialle joko on tulossa korvatulehdus tai sitten se on juuri paranemassa. Toivottavasti tuo jälkimmäinen vaihtoehto! :D Pienet näppylät liittyvät aika varmasti flunssaan, mutta niitä tulee seurata, jos sattuvatkin olemaan merkki alkavasta rokosta.
Pituus, paino jne. löytyvät täältä.Ostin ison valkosen lyhdyn parvekkeelle ja eikös mun pitänyt siitä jo mennä rikkomaan yks lasi. Kompastuin siihen ja kaikki lasit irtosi, mutta sain kuin sainkin ne ujutettua takaisin. Rakastan kynttilöitä ja niitä onkin ympäri kämppää. Tekis mieli tilata Partyliteltä kynttiläjuttuja, mut ne on aika hintavia. Hennoiskohan silti laittaa tilauksen :)
Känkkäränkkä on kyläillyt meillä tänään koko päivän. Sofia on kitissyt koko ajan, siltä ainaskin tuntuu. Se saa ihme itkukohtauksia ihan yhtäkkiä, esim. se on leikkii kiltisti leluillaan ja seuraavassa hetkessä alkaakin kunnon itkupotkuraivari.

Huominen Helsingin reissu joudutiin perumaan. Harmittaa yli paljon!! Odotin kavereiden näkemistä ja shoppailua mm. H&M:n home- myymälässä.
Jos Noora ja muut ei tuu huomen illalla kyläilemään, niin se on sit leffailta.


Aina tuota kieltä pitää näyttää! :D


4 kommenttia:

 1. Meillä on kans ens viikolla 8kk neuvola.. ja eilen mittasin julian mittanauhalla ite, niin sain et ois tullu vaa 1,5cm 2kk. toivottavasti nyt ei niin vähän vaan.

  Ja ihan kun olisin lukenu omasta tytöstä, just et kieltä näyttää kokoajan ja känkkäränkkä iskee yhtäkkiä.. ja niitä alkanu näin yhtäkkiä vain tulee :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan sika rasittavaa, kun jatkuvasti pitää kiukuta :/ Missä on se pieni kiltti tyttö, joka meillä ennen asui...:D

   Poista