keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kevättä kohden

Mun päivän reissu Trelle venyi muutaman päivän minilomaksi :) Lauantaiset synttärit oli mukavat; ehdittiin Heidin, Nooran, Idan ja Jasminan kanssa käydä kahdessa eri pubissa ja lopuks mentiin Tivoliin. Jäin tosiaan vielä toiseksikin yöksi ja saatiin miehen kanssa viettää aika harvinaista kahdenkeskeistä aikaa. Ihana viikonloppu, mutta oli kamala ikävä Sofiaa!
Tultiin molemmat maanantaina Vaasaan ja oli niin parasta saada prinsessa syliin, halia ja pusutella sitä pientä söpöliiniä. Sofia oli kuulema pärjännyt hienosti eikä juurikan ollut ikävöinyt mammaa. Paitsi yhtenä iltana oli ollut tavallista hiljaisemman oloinen, ehkä silloin oli ikävä kaihertanut mieltä.
Noora <3
Tuntuu jo niin keväältä! :) Nytkin aurinko paistaa ihanasti, vesi tippuu räystäältä ja se titiyy lintu laulaa. Saa lumet kyytiä, awesome! Ens kuu on täynnä kivoja tapahtumia: Sofian synttärit, joita juhlitaan kahtena eri viikonloppuna, 1-vuotis valokuvaus, Nooran ja Jyrin yhteissynttärit ja pääsiäinen.
Pääsiäinen vietetään Kuusamon Tropiikissa kuten niin monena aikaisempanakin vuonna. Voisko sanoa, että se on meidän perheen traditio. Vuos sitten ei päästy miehen ja Sofian kans mukaan, koska tyttö oli vasta parin viikon ikäinen. Nyt sit on kaksin verroin mukavampaa lähteä! Hiihtoa, laskettelua, hyvää ruokaa, shoppailua, lekottelua altaissa, moottorikelkkoja, aurinkoa... Ah, voiko pääsiäislomalta muuta enää toivoa :)
Onko muut lähdössä pääsiäiseksi johonki laskettelukeskukseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti