keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

1 v. neuvola & pääsiäinen

Liian pitkä aika taas vierähtänyt edellisestä postauksesta, sorry!
Alkuun kerron lyhyesti meidän (mun, Jussin, Sofian, mun vanhempien ja sisarusten) super kivasta pääsiäslomasta Kuusamossa :) Eka yö oltiin kahestaan Jussin kans Sokos hotellis, kun ei oltais oikein koko porukka mahduttu mummon ja papan luokse nukkumaan. Muut yöt vietetiin Kuusamon Tropiikin mökeissä ja oli mukava, siisti mökki.
Aktiviteetteja oli loman aikana aika hyvin: osa porukasta lasketteli/hiihti Rukalla, käytiin issikkavaelluksella, polskuteltiin altaissa ja vuokrattiin pariksi tunniksi moottorikelkat. Ratsastamassa oltiin hauskalla kokoonpanolla; mä, Jussi, Aino ja Matias. Jätkät oli heti mukana. Ei tarvinnut kahta kertaa suostutella heppailemaan :D Ihan sika hyvin meni niillä vaikka molemmat ensimmäistä kertaa hevosen selässä. Maastossa laukkasivat menemään täyttä vauhtia! Tästäkö uus harrastus koko perheelle ;)
Sofia jaksoi yllättävän hyvin istua autossa meno- sekä tulomatkan, lähes 550 km suuntaansa.  
Sää oli upea - jokaisena päivänä!
Käveltiin perjantaiaamuna Sofkun 1v. neuvolaan. Oli ihanan rento, nuori terkkatäti :) Tätä painamalla voit katsoa Sofian mitat + muuta. Olin varma, että neidille ois tullu painoa enemmänkin ja se painais jo yli 10 kg, mutta pieni ja solakka Sofku on edelleen. Hieman yli 9,5 kiloinen. Sofia-raukka sai kolme rokotetta, pari reisiin ja yhden takapuoleen. Peppuun pistämistä se ei edes huomannut, mutta reisien kohdalla huusi kuin syötävä! :(
Ei poikennut tämäkään aikaisemmista rokotuskerroista, vaan illalla nousi kuume ja tytöstä oli aivan veto pois. Supot ja hellä huolenpito saivat kuumeen laskemaan ja Sofian jälleen vauhtiin.

Ostin eilen meidän toiseen makkariin sängyn ja muutenkin laitettiin mutsin kanssa huonetta kivemmaksi. Se toimii nyt vierashuoneena ja olohuoneen jatkeena.
Täytyis ottaa ittee niskasta kiinni ja viimesetkin epämääräiset kohdat kodista siivota ja kunnostaa, jotta... päästään viettämään tupareita =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti