torstai 6. syyskuuta 2012

Borta bra men hemma bäst

Tänään "päästään" himaan, jipii! :D Ei vaiskaan, on ollu tosi ihanaa olla Vaasas ja touhuta kaikkee rakkaiden vanhempien ja sisarusten kans. Sofiakin on saanu niin älyttömästi huomiota, että tuntee jo etukäteen huonoa omaa tuntoa, kun ei sitä himas ehdi aivan näin paljon pitää sylis. Kotihommat vie hieman aikaa, niin Sofian täytyy viihtyä pikku aikoja yksinkin. Mut hyvin flikka viihtyy lattialla tai sitterissä samalla, kun itte esim. tekee ruokaa :)

Venkula pieni<3


Rättien mittailu on nyt lempipuuhaa :)
Eilen kävin kosmetologilla laittaas kulmat taas kuntoon. En ite nypi kulmakarvoja juuri koskaan. Joskus pari hajakarvaa saatan ottaa pois, jos oikein häiritsevät. Oon käyny samas paikas jo pitkän aikaa ja se nainen on tosi ammattitaitonen, rento ja mukava. Luottopaikka!
Uusia meikkejäkin tuli ostettua pitkästä aikaa. Yleensä ostaan niitä sillon, ku edellinen on lopussa. Ex tempore meikkiostoksia tulee siis tehtyä ani harvoin.

 Viikonlopuksi lähdetään Nooran miehen vanhempien mökille Joutsaan. Kuulema siisti mökki, joten tulee varmasti huikee viikonloppu. Seurasta ei ainkaan voi valittaa ;) Mut tää kyllä saa olla vuoden viimenen möksäreissu.
Pitäis mennä nyt kerämään meidän kimpsut ja kampsut yhteen. Juna lähtee muutaman tunnin päästä ja tekemistä on vielä yhtä sun toista.5 kommenttia:

 1. Miten ihana hymy tuossa ekassa kuvassa!!:D

  VastaaPoista
 2. Ylisöpö hymy ekassa kuvassa! =D

  VastaaPoista
 3. miks et oo kirjottanu pitkään aikaan? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan oltu iha koko ajan reissus Sofian kans, nii ei oo missää välis kerinny :/ Vkl koitan ehtiä!:) Ja ehdinkin!:D

   Poista