tiistai 6. marraskuuta 2012

Talvivarusteita

Perjantainen Pendulumin keikka oli tosi makee! Jengiä oli aivan tajuttomasti ja oli kaikinpuolin hyvä meno :) Että todellakin mua ois jäänyt kaduttamaan, jos olisin päättänyt jättää väliin. Kuvia en ottanut yhtään, koska en jaksanut raahata kameraa mukana ja mun puhelimen kamera on nii surkea. Mies kyllä otti videota muutamasta kohtaa ja voisin koittaa ladata niitä tänne joku päivä. Yö saatiin olla kahdestaan miehen vanhempien talossa, koska sen vanhemmat oli viikonlopun Härmässä. Aamupäivällä menin mun vanhempien luokse ja Sofia oli ollut tapansa mukaan kiltti tyttö. Yökin oli mennyt hyvin!



Ostin Top-Sportista uudet kengät ja kevyttoppahousut. On mennyt pari talvea ilman hyviä ulkoiluhousuja ja tulevaa talvea varten on pakko ostaa kunnon ulkoiluvermeet. Eli vielä on talvitakki hakusessa. Muksun kanssa kun tulee ulkoiltua, niin ei huvita jäätyä talven tullen.
Sofiakin sai joitakin uusia vaatteita.

Velourhousut

Hiuspanta, paita, sukkia ja säärystimet


Eilen kävin hakemassa poliisilaitokselta mun virallisen ajokortin, joka on odottanut hakijaansa siellä huhtikuusta lähtien. Oli hirveä ryysis, mut onneks pääsi aika nopeesti asiansa hoitamaan. Kotimatkalla bussissa Sofia alkoi tylsistymään ja väsykin jo painoi. Neiti melusi sen verran, että jäätiin aikasemmalla pysäkillä pois ja nukahti sitten samantien, kun vaunut lähtivät liikkeelle. Eihän se itteä juurikaan haittaa, jos vauva itkee julkisessa tilassa, mutta pakostakin tulee mietittyä, että muut ihmiset on ihan ärsyyntyneitä siitä.


9 kommenttia:

  1. voi sofia ku se kasvaa :) Kivat kengät olit löytäny!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta! Niin iso flikka jo...:) Kiitos, mäkin tykkään!

      Poista
  2. Eiih miten ihanan pullee käsi tossa tokassa kuvassa! ♥ Se on ihan hirveetä jos vauva itkee bussissa kun ei saa ottaa ees syliin >.<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin muuten on :DD hahah! En oo ees huomannu, laittanu vaan kuvan:D
      Jep ei oo kivaa:/!

      Poista
  3. :D miksen mä huomannu tota michelin kättä :D huippu! Tuutteko länsirannikolle päi täs piakkoi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD
      Mä ja Sofia ollaan oltu tääl jo muutama päivä ja lähen lauantaiks takas kotiin. Tullaan J:n kanssa sit sunnuntaina Vaasaan :) Sillä piiitkä loma!

      Poista