maanantai 19. marraskuuta 2012

Viime viikkojen kuulumiset

Ei viime vaan edeltävään viikkoon mahtui junamatka Vaasaan Sofian kanssa, shoppailua ja illan viettoa & baarireissu kavereitten kanssa. Kärsin myös järkyttävästä ikävästä Sofiaa kohtaan ja mies vietti ensimmäistä isänpäiväänsä.

Keskiviikkona junailtiin Vaasaan ja matkalla Sofia nauratti käytävän toisella puolella istuvia kiinalaisia businessmiehiä näyttämällä niille kieltä :D Oli hauska matka!
Kävin kosmetologilla siistimässä kulmia ja ois tehny mieli varata aika kasvohoitoon, mutta se jääköön ensi kertaan. Viime kasvohoidosta on kulunut aivan liian kauan aikaa. Meinaan joka kerta nukahtaa siihen, niin rentouttavaa se on :)

Sofia yrittämässä nousta sohvapöytää vasten


Lauantaiaamuna oli Vaasasta lähtö takaisin kotiin, mutta ilman Sofiaa. Sofia lähti mun vanhempien ja Aino-tädin kanssa sukulaisten häihin Sieviin. Siellä Sofia näki ekan kerran Kuusamosta asti tulleen isomummonsa ja sanomattakin selvää, että mummo oli myyty nähtyään meidän pikku prinsessan. Mummo tuli häitten jälkeen Vaasaan muutamaksi päiväksi. Mäkään en ollut nähnyt mummoa yli vuoteen, joten oli tosi ihana nähdä pitkästä aikaa.


Mun päästyä Tampereelle käytiin miehen kanssa shoppailemassa uusia vaatteita Stadiumista ja Muksutallissa ettimässä Sofialle jotain uutta, koska siellä oli meneillään ale. Vaaleanpunaisen kylpyankan ostin Nasulle, en muuta.
Kotimatkalla se iski; IKÄVÄ! Mulle tuli mieletön ikävä omaa pientä tyttöäni :( Itkin lähestulkoon silmät päästäni, nyyh! Olin jo lähdössä takaisin Vaasaan... Lohduttauduin soittamalla mummolaan ja ajattelemalla, että siellä Sofia on hyvässä, hyvässä hoidossa, ja että nukuttuani yhden yön, näen nassukan.

Mies lähti neljän maissa firmansa pikkujouluihin, mä jäin siivoilemaan ja parin tunnin päästä tulikin mun kavereita (Noora, Essi, Sirre, Reetta ja Jaana) meille viettämään iltaa. Tehtiin boolia, syötiin kaikkea hyväskää ja pidettiin hauskaa. Jossain vaiheessa lähdettiin taxilla keskustaan Fat Ladyyn. Se oli ihan ok paikka. Illan päätti käynti kebabilla ja sitten kotiin koisimaan.



Isänpäivä kului siis ilman Sofiaa, oli vähän ankeeta :( Mies sai Sofian piirtämän kortin (Sofia oli niin suloinen, kun se piirsi pisteitä ja viivoja paperille) ja pari pientä lahjaa; t-paidan, boxerit ja Body Shopin suihkugeelin.
Illalla ajettiin Vaasaan ja voi sitä jälleen näkemisen riemua! Sofia oli niin onnellisen näköinen mut nähtyään, hihkui ja pomppi sylissä. Taisi mammallakin jälleen olla kyynel silmäkulmassa.


 Viime keskiviikkona oltiin mun faijan, siskon, veljen, miehen ja Sofian kanssa keilaamassa. Oltiin varattu rata tunniksi eikä olis haitannu vaikka se ois ollut toisenkin tunnin meidän käytössä. Tunnissa ehti melkeinpä vain lämmitellä...
Uusin Twilight käytiin kattomassa perjantaina ja hmm mitähän siitä kertoisi :D Hyvä oli kuten aiemmatkin osat. Kiva, että se loppui onnellisesti. Jää kurja fiilis, jos leffa tai kirja päättyy huonosti/surullisesti.

Mä näköjään nukun... 



Tällä hetkellä ei oo huolta joululahjoista, mutta ihan varmasti pian on pientä stressiä niistä. Useampanakin vuonna on jäänyt lahjahankinnat viime hetkille. Sofialle käytiin toissapäivänä ostamassa lahjoja mm. vauvapulkka. Se koeistu jo siinä ja voi miten söpön näköinen se oli :) Nyt vain lunta odottelemaan.

Onkohan Sofialla mahatauti vai onko se ahtanut itsensä liian täyteen sapuskaa, koska se on oksentanut toissapäivänä ja eilen yhteensä kolme kertaa. Raasu pientä, kun oli vaatteet sotkussa ja suussa paha maku.

Mun veli (Sofian kummisetä) & Sofia
Tänään vihdoin ja viimein saatiin Softiksen puolivuotiskuvat. Tässä muutama ihanuus:



"Mä en enää jaksa tätä kuvaamista.... koska loppuu?!"


Huomenna lähdetään kotiin ja keskiviikkona Sofialla on neuvola. Viikonloppu kuluu Helsingissä, jee :)


4 kommenttia:

  1. pitikin pytää sua lähettää kuvia tosta illasta:) kopsasin noi mut jos haluut laittaa niitä mulle vaikka facebookissa inboxiin? huippua muuten kun tuutte takasin tampereelle=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu laitan kun pääsen himaan =)! Mmm niin on! Tuntuu,että Sofiakin on jo ihan väsynyt koko ajan vaihtuvaan paikkaan. Pääsee takasin omaan rytmiin ^^

      Poista
  2. Tosi ihania studiokuvia Sofiasta! :)

    VastaaPoista