sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Muutoksen aika

Lauantai-iltana kävin reippaalla 45 minsan lenkillä ja Sofian mentyä nukkumaan, laitettiin leffa taas pyörimään, Miss Farkku-Suomi. Sofialla oli vaihteeksi kunnon iltavilli päällä ja se syöksyi lattialla paikasta toiseen, könysi sohvalla ja tietenkin nauratti kaikkia minkä kerkesi :D Se on niin ihmisrakas ja sosiaalinen lapsi! Neitokainen osaa ottaa kaikki huomioon esim. hymyilemällä kaikille vuorotellen<3 Juttuakin riittää valtavasti, pikku papupata :) Sit kun Sofialle näyttää vauvanukkea ja kysyy "kuinka vauva sanoo", niin heti tulee vastaus "ääää"!"Hiuspantoja, olkaa hyvä!"
Blogini ensimmäinen arvonta lähestyy! Lupailin teille lukijoille sen järjestämistä, kunhan 45 seuraajaa on paketissa. Tein pienen muutoksen eli arvonnan suoritan, kun listattuja lukijoita on 50, mutta arvontaan voi osallistua jo hyvinkin pian. Palkinnosta en kerro vielä mitään. Näette sitten arvontapostauksen tullessa ;) Ja postauksen teen alkuviikosta!

Blogi tulee kokemaan myös muutoksia kohta puolin. Ulkoasu menee vaihtoon sekä nimi! Blogin alkuaikoina mietin nimeä kauan aikaa ja pyörittelin eri vaihtoehtoja päässä. Tohon sitten päädyin eikä se jälkeenpäin ollutkaan erityisen hyvä päätös.

6 kommenttia: