maanantai 21. tammikuuta 2013

Sofian 10 kk-neuvola

Kotona ollaan, nice! :) Lauantaina käytiin koko porukka Ikeassa syömässä ja ostoksilla. Kotiin lähti uusi matto, verhot, koristetyyny ja kynttilöitä. Ostettiin myös kulmasuojia meidän sohvapöydän kulmiin. Ne on ihan yli terävät ja enemmin tai myöhemmin Sofia olis kolauttanut ittensä niihin. Sofia seikkailee ympäri kämppää ja ehkä tosiaan jollain tavalla oli helpompaa silloin, kun se ei liikkunut :) Sais olla silmät selässä, jotta näkis neidin liikkeet. Kun Sofia viimeksi on ollut kotona, se ei juurikaan ryöminyt. Täytyis vähän nostella joitakin tavaroita ylemmäs ja muutenkin tsekata mitkä mahdollisesti olis Sofialle vaaran paikkoja. Vaikka vahinkojahan voi tapahtua missä vaan, yllättävissäkin paikoissa. Ja ehkä just siellä, missä vähiten ajattelis mitään sattuvan.
Ärsyttävää, kun ei aikaisemmin tiennyt, että palataan näinkin pian kotiin, ja ehdin tilata sen Zalandon paketin mummolaan. Henkan vaatteet ennätin jo saada, Pikkuväeltä tilatut Reiman töppöset ja Prinsessakammarin paketin, jossa oli Skip Hopin niskatyyny tytölle.
Toi kissapaita on musta erityisen söpö! Sofialla on turkoosin hiuspannan lisäksi valkoinen, punainen ja vaaleanpunainen. Tyttö ei vaan enää kovin mielellään halua niitä päähänsä. Heti kiskaistaan pois :(
Kääk, miten huono mun pokkari on! Kuvien laatu on mitään sanomaton. Ainakin, jos vertaa järkkäriin. Ja on nää muutenki surkeita, nyyyh. Kohta mä ostan sen uuden kameran, eihän tämmösellä kukaan kuvaa... Sofiakin heiluu niin, että tärähtäneitä otoksia tulee kerta toisensa perään.
Tänään oltiin Sofian 10 kk-neuvolassa. Sofia-osiosta löytyy tyttösen tän hetkiset mitat :) Mistään erikoisesta ei juteltu. Tavallista maitoa vois alkaa antamaan pikku hiljaa.

2 kommenttia: