maanantai 28. tammikuuta 2013

Kontaten eteenpäin

Pientä taukoa olla blogin suhteen, mut ei vaan ole ollut aikaa. Päivät on hurahtaneet ohi tuosta vaan ja joka ilta saanut huomata ettei taaskan ollut kerinnyt postata.
Viikonloppuun kuului ripsien huoltamista ja kestolakkauksen laittoa kynsiin. Sekä tietysti perheen ja Sofian kanssa oleilua. Ja Sofian ensimmäiset konttausaskeleet! Vitsit oli siistin näköstä! :D Nasu oli mun sylissä ja huomasi sitten kauempana kiinnostavan lelun. Eikun konttausasentoon ja liikkeelle, vau :)
Äiti on tavattoman ylpeä tuosta söpöliinistä 
Tuntuupa kirjottaminen tönköltä... Nämä tauot ei oo hyväksi, kun näköjään ehtii kadota siinä välissä kirjoitustaito, heh. Enkä tiedä edes mitä kertoisin, kun tapahtunut niin arkisia asioita. Sofian Zalando-paketti oli tosi ihana! Benettonin paitoja kolme kipaletta maukkaissa väreissä ;) Mielettömän edullisiakin kaiken lisäksi.
Ollaan jälleen pienellä lomalla Vaasa cityssä, koska miehellä on tästä päivästä keskiviikkoon asti pekkaspäiviä. Tänään oli auton katsastus eikä se päässyt läpi :( Nyt sitä kai yritetään korjata, mut saas nähdä onko ostettava uusi kaara. Oon kyllä nähnyt miehen kattovan joka päivä netistä autoja ihan mielissään, hmm....
Järkky mikä juurikasvu mulla! Taitaa olla hiustenvärjäys paikallaan. 
Noi lehtikorvikset tilasin Little White Rabbit Designs-verkkokaupasta, ja oon niin rakastunut sen putiikin koruihin. Musta ne on superhienoja ja uskomatonta, että joku osaa keksiä ja tehdä noin kivoja koruja. Jonkun verran niitä on kertynyt korulippaaseen ja kohta on pakko taas tilata lisää, nimittäin sinne tulee tosi usein uusia ihanuuksia :)

4 kommenttia:

  1. Moikka! :) Löysin sun blogin ihan vähän aikaa sitten ja jään kyllä seurailemaan :) Todella suloinen pikku prinsessa teillä ja sinäkin olet kaunis! (:

    http://kokemuksetkerata.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Sulla on haaste mun blogissa :)

    VastaaPoista