keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Pottaharjoittelua ja muuttomietteitä

Johan on tympeä sää. Softiksen kanssa oltiin ulkoilemassa ja vedin sitä pulkassa, mikä tosin oli aika vaikeaa hiekoituksen vuoksi. Flikka ei oo suostunut nukkumaan päikkäreitä tänään ja meinasi nukahtaa pulkan kyytiin. Silmät tahto koko ajan mennä kiinni, raasu pientä :)
Nassikka onneksi suostui lähtemään nukkumatin matkaan heti sisälle päästyämme ja itellä oli omaa aikaa. No joo, mulla on ollut ihan toosi paljon (liikaakin?) aikaa omiin juttuihin ja menoihin, kun ollaan oltu mummolassa. Mummot, papat ja sisarukset on hoitaneet Sofiaa käytännössä koko ajan. Oikeesti tuntuu, että muutaman hassun kerran oon syöttänyt sitä, vaihtanut vaipan tms. Täällä kaikki on niin 100 % Sofia-faneja, että Nasu viedään käsistä :D
Ei oo mulla mitään valittamista, on äärettömän ihana asia, että Sofian hoidossa ja viihdyttämisessä avustetaan :)
Ihan pelottaa mennä takaisin himaan; miehen tehdessä töitä, joudun hoitamaan Sofiaa yksin päivät eikä oo ihmisiä ympärillä. Ite saa kokata, siivota ja ylläpitää kotia. Kai kuitenkin arkeen taas tottuu nopeasti.
Totta tietysti haluan omassa kodissa asua, mutta eri paikkakunnalla vain...Mä niin kovasti haluisin muuttaa Vaasaan! Täällä oon suurimman osan elämästäni asunut ja vaikka mun oma koti ei täällä enää olekaan, niin siltä se tuntuu. Tampereella asumisen piti olla vaan väliaikainen ratkaisu, koska miehellä on siellä työpaikka. Jo viime keväänä oli suunnitelmissa muuttaa kesällä länsirannikolle. Sitten takarajaksi siirtyi joulu, mutta edelleen oon tamperelainen. Okei, tämähän johtuu vain ja ainoastaan siitä, että mies ei oo saanut töitä Vaasasta.
Kyllä sille duunipaikka joskus vielä heltiää täältä, siihen mä vakaasti uskon :)

Neitokainen sai joululahjaksi nokkamukin, jossa on tosi pehmeä nokkaosa. Sofia harjoittelee nyt sillä juomaan. Potalla istumisen vois myös tästä lähtien ottaa päiväohjelmaan mukaan ja onpa sinne tänään jo kerran tullutkin jotain! =)


4 kommenttia:

 1. Helmi ja Sofia on ihan samiksia, molemmilla noi äitiyspakkauksen haalarit ja samasta porokankaasta pipot! <3

  VastaaPoista
 2. Meillä on vasta kerran tullut pottaan pissa ja ollaan jo kohta kolme viikkoa pottailtu! :(

  jos te muutatte vaasaan, niin kai tuutte joskus tampereella käymään? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei eipä sil oo kiirettä, kunhan tottuu pottaan. Kai se riittää näin aluksi :) Sofia on saanut muutaman kerran pissan tulemaan pottaan.

   Jooo, of course! Ja se on joskus tulevaisuudessa se muutto....:D

   Poista