torstai 28. maaliskuuta 2013

Muutto takana ja lomalle!

Moi kaikille!

Muutto on vaatinut sen verran aikaa, että blogi on jäänyt jokseenkin retuperälle. Tälläkään hetkellä ei olisi aikaa kirjoittaa, mutta pakko jotain kuulumisia päivitellä :) Laitan nopsaa luettelomaisesti viime päivien tapahtumia ja ajatuksia.
- Viime viikon tiistaina tosiaan mentiin uudestaan kuvaukseen Sofian kanssa eikä mennyt kuin pari päivää niin saatiin jo koevedokset. Kyllä on taas niin sika vaikeeta valita kaikista noista super ihanista kuvista!

-Torstaina ja perjantaina oltiin uudella asunnolla maalaamassa. Olohuoneen ja toisen makkarin seinät saivat vaalen beigen tehostevärin ja pari muuta seinää maalattiin uudestaan valkoisella, koska niissä oli rumia jälkiä ja reikiä, joita oli huonosti paikattu. Seinistä tuli tosi kivat, piristivät asunnon ilmettä valtavasti! :)

- Perjantaina maailman rakkain lapsi täytti vuoden  Oltiin kaupungilla, ja mummolassa syötiin tilaamaani kakkua. Sofia sai vielä pari lahjaa, Hello Kitty-pehmolelun ja pupuperheen. Sofia tykkää hirmuisesti nalleista ja harmitti paljon, kun Sylvanian eläinperheistä ei löytynyt nallehahmoja.
1-vuotiaasta Softiksesta on tulossa postaus, mitä tyttö osaa, mistä tykkää jne. :)
- Lauantaina lähdetiin aikaisin aamusta Tamperelle hakemaan loputkin huonekaluista ja tavaroista. Miehen isä ja veli olivat isona kantoapuna. Loppusiivouksen jälkeen olikin aika sulkea Tesoman kodin ovi viimeistä kertaa kiinni.

- Sunnuntaipäivä kului kamppeiden purkamisessa. Aivan järkyttävästi tavaraa kertynyt meille! Kova homma järjestellä kukin tavara omalle paikalleen. Kun seuraavan muuton aika tulee, niin se on omaan asuntoon. En tätä rumbaa kovin useasti halua enää tehdä.

- Nyt ollaan nukuttu jo muutama yö uudessa kodissa ja ollaan viihdytty :) Tottakai pientä hiomista on vielä; olkkarissa ei ole ikkunalautoja, joten ne pitää ostaa, uus lamppu olkkariin ja muuta tämmöistä pientä laittamista ja uudelleen sisustamista.

-Eilen oltiin Ainon kans shoppailemassa. Lindexissä oli huippu alennukset! Vaatekaappi sai uutta täytettä: farkut, kolme paitaa ja alusvaatteita. Sofialle ostin myös farkut, paidan ja söötin rannekorun =)

Huomenna vihdoin lähdetään pääsiäisloman viettoon Kuusamoon!! Niin huikeeta ;)!

Mukavaa alkavaa pääsiäistä! 

8 kommenttia:

  1. Ihana kakku Sofialla ollut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mä en osais ite tehä tollasta. Onneks rahalla saa... ;D

      Poista
  2. Hei haluaisin tosta kakusta kysyä! Kun tuo on tollanen kerroskakku, niin oliko tossa päällimmäisen kerroksen alla joku "taso" tms mikä erotti nuo toisistaan, vai onko tuo päällimmäinen ihan vaan asetettu ton alemman kerroksen sokeri/marsipaanikuorrutteen päälle? Jos siinä ei ollu mitään välijuttua, niin oliko kuitenkin ihan helppo ottaa palat tosta päällimmäisestä kakusta?
    Sori kauhee kyselytulva yhdestä kakusta, mutta kun oon yhdelle tutulle tekemässä synttärikakkua tässä lähiaikoina, ja mulla on vapaat kädet sen suhteen, ja tekis ihan hirrveesti mieli tehdä kerroskakku mut en tiedä osaisinko! :D

    VastaaPoista
  3. Ainiin ja hurjasti onnea uuteen kotiin! <3

    VastaaPoista