keskiviikko 15. elokuuta 2012

Ärsytys

Ei mun tarvinnutkaan siivota eilen, ihana mieheni teki sen mun puolesta<3 Lähin sillä välin käymään kaupassa ja tuli ostettua Härmä-leffa. Katottiin se illalla ja ihan ok oli. Alkuun vaikutti tylsältä, mutta loppukohden parani.


Sofia valvoi eilen lähes koko päivän ja kiukkusi ja kitisi. Puolentoista tunnin päikkärit nukkui, siinä se. Vaihteeksi yö meni paremmin; Sofia nukahti 22.30 ja nukkui seuraavat neljä tuntia heräämättä. Jeejee.
Tilasin hetki sitten Kaksplussan ja tilaalahjana saatu jumppapallo on nyt Sofian suuressa suosiossa. Mimmi tykkää pomppia sen päällä ja nauraa, kikattaa ja hihkuu ihastuneena!
Tänään tipahti postiluukusta Sofialle nimipipo ja tuttinauha. Otin piposta xs-mallin, mutta se olikin vähän liian pieni :( Menee Sofialle ihan pienen hetken. Uusi pipo tilaukseen!


En todellakaan muista missä välissä olisin liittynyt Minit-kirjakerhoon, mutta niitten kerhopaketteja on jo pari tullut. Heinäkuun paketin peruin, mutta silti se tuli! Ihan sika ärsyttävää maksaa joistain typeristä kirjoista, joita en halua. Varmaan ne voisi palauttaa, mutta en ikinä saa aikaseks sitä. Ja tosta kerhosta ei voi edes erota ennen kuin on ollut puoli vuotta jäsenenä. Argh, ketuttaa!!
Huomenna lähdetään Sofian kanssa Vaasaan pariksi päiväksi. Pääsee shoppailemaan ja nukkumaan ;D


7 kommenttia:

 1. Onnistuks tonne ylös sen pikku kuvan vaihto? Meinaa ku miun kone ei viel ainaskaan näytä sitä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, eiks se näy :-o Itelle kyllä näkyy

   Poista
  2. Aijaaa, eli sait vaihettuu :D Miun kone on vähän tyhmä ni sillä kestää ikuisuus näyttää ne !:D

   Poista
 2. HEI!! ne soitti mullekki sielt minit kerhosta. yhtään pakettia ei tarvitse vastaanottaa, kerhoon pitää kuulua 6kk, mut mitään ei tartte tilata. Niillä oli ennen se et 6kk:n aikana piti kaks pakettia ostaa, enää ei. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tiiän et ei tartte mitään ottaa ja oon tosiaan peruttanu paketin, mut silti tuli :/ Katotaan tuleeko seuraavakinn paketti vaikka oon peruttanu senkin :D

   Poista