maanantai 27. elokuuta 2012

Mökkiviikonloppu

Lähes viikko kulunut siitä, kun viimeksi postasin. Mulla ei oo minkäänlaista inspistä alkaa kirjoittamaan...  Mistä aloittaisi ja mitä kertois, ääh :D Kauhea siivo kämpässä: vaatteita siellä täällä, pyykkiä täytyis pestä ja imuroida, järkyttävä määrä astioita tiskattavana, viikonlopun tavarat purettavana.
Kuviakaan ei pahemmin ole laitettavana. Oikeestaan vaan yhtenä päivänä otin kuvia enemmän ja neki siskon järkkärillä enkä sitten ehtinyt siirtää niitä tikulle, joten Vaasassa ovat.
Sofialla nousi keskiviikkoiltana vähän lämpö rokotusten annon jälkeen ja se oli niin raukka pieni<3 Söi heikosti, ei jaksanut jutella eikä leikkiä. Tyttö oli ihan väsynyt ja hiljainen. Sama juttu oli 3 kk íässä, kun viimeksi annetiin rokotukset. Seuraavana päivänä Softis oli jo pirteämmällä tuulella ja lähdettiin junalla Vaasaan viikonlopun ja huvilakauden päättäjäisten viettoon.
Perjantaina ei oikeastaan tapahtunut yhtikäs mitään. Ainoastaan niitä kuvia otin, muuten vain oltiin :) Illalla tuli mieskin Vaasaan.
Lauantaina kävin aamupäivällä kampaajalla tasaamassa hiukset, koska latvat oli taas niin huonossa kunnossa. Varasin uuden ajan parin viikon päähän ja silloin laitetaan raitoja ja leikkaan ehkä otsiksen. Mutta kysymys kuuluukin, suora vaiko vino otsatukka. Siinäpä pulma. Sanokaa te! ;)

Kevät -08

Kevät -11
Siskon kanssa käytiin parissa kaupassa ostamassa Sofialle farkut, sukkahousuja ja body ja mulle myös farkut. Iltapäivällä mutsi heitti mut ja Sofian miehen porukoitten mökille. Ihanaa, kun sattui huippu ilma sille päivälle. Grillattiin, saunottiin, ammuttiin raketteja ja tulihan siellä vähän juotuakin. Mä en oo mökki-ihmisiä, mutta jos pari kertaa kesässä käy jollain mökillä, niin ihan ok. Kaipaan kunnon vessoja ja hyvää suihkua! Mökkireissun jälkeen on niin rähjääntynyt fiilis. Ennemmin menisin hienoon hotelliin viikonlopuksi :)

Broidin rakettivarasto

Mökkitunnelmissa
Vauvakerho jäi tältä päivältä väsymyksen ja hirvittävän siivon takia. Toki olisi voinut siivota sen jälkeenkin, mutta ajatus siitä, että joutuu palata sotkuiseen kotiin, sai meidät jättämään tän kerran väliin.

10 kommenttia:

 1. Mun mielestä sulle sopii kumpikin tosi hyvin!
  :-)

  VastaaPoista
 2. Toi suora otsis on aivan ihana! Ja Sofia yhtä söpö ku aina kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ja kun jompikumpi pitää valita,niin suora otsis:P Jep, sen mä leikkaan! Sitähän se juuri on, söpö :)

   Poista
 3. Toi suora otsatukka näyttää tosi kivalta!:) toki toi vinokin sulle sopii :-)
  www.yesssicas.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. ei kumpaakaa! nyt on hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä ny sekota päätä enempää;) Mul on ollu näin jo hetken aikaa, nii "uudistuis" hieman, ja kasvaa ne pois ennen pitkää =))

   Poista
 5. SUORA otsis voittaa 6-0 !(: Ihana toi lempinimi "Softis" :D Ja mite oikeesti oot noin nätti?(:

  VastaaPoista