tiistai 14. elokuuta 2012

Uus hiusväri

Himputti, kun on nykyään ahdasta nukkua. Tytteli on nyt siirtynyt nukkumaan meidän viereen ja ihan hyvin yöt on mennyt, mutta tilaa saisi olla enemmän. Mies kun vielä on öisin aika pyörivää sorttia, niin ei oo kiva litistäytyä Softiksen kanssa toiseen reunaan! Sänkyostoksille siis... ;)
Eilen sain värjättyä hiukset tai mieshän nämä värjäsi :D Ei kovin kummoset tullut. Mun kannattaisi vaan pysyä tummana, se on todettu monta kertaa aikaisemminkin, mutta olkoon tämä vaalea nyt hetken aikaa.
Sofian hiukset on kasvanut vähän :D Olis ihanaa, jos se haluaisi kasvattaa pitkät hiukset. Mun mielestä on hienon näköstä, jos pikkutytöllä on pitkät hiukset ja ne on letitetty tms.
Oon aatellut, että annan oman tytön värjätä hiuksia vasta yläasteiässä... No, ehkä kuudennella luokalla juuri ja juuri voin antaa Sofian laittaa semmosta pesussa lähtevää suoraväriä.

Miehellä on tänään pekkaspäivä, kiva, mutta eipä kyllä tuu massiikaan tältä päivältä. Sofia nukkuu päikkäreitä ulkona ja mun täytyisi jaksaa siivota. Ei innosta yhtään.

Tänään tehtyä kanasalaattiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti