maanantai 13. elokuuta 2012

Syksyä kohden

Perjantaina oltiin illan vietossa kavereitten luona ja Skylla. Oli kiva nähdä tuttuja, ilta oli hauska ja onnistunut :) Seuraavana aamuna kyllä väsytti aika reippaasti ja tuli nukuttua vähän liiankin pitkään... Sofian mummo, pappa, enot ja täti kilvan hoitivat tyttöä sillä aikaa.
Illalla siirryttiin toiseen mummolaan ja seurattiin keihäsfinaalia. Ruuskasen pronssi oli mahtava! Sunnuntaipäivä koostui pizzasta, maratoonista, pitkistä päikkäreistä ja ajomatkasta kotiin. Maratoonia siis katottiin tv:stä. Hyvä, että olympialaiset loppu. Ollaan Sofian kanssa katottu niitä joka päivä kyllästymiseen asti :DMatkalla tuli aivan syysfiilis, kun joissain kohdissa aurinko paistoi ihanasti kullankeltaiseen viljapeltoon. Muistelin koulusyksyjä ja tuli melkein ikävä kouluun. Varsinki yläaste oli oikeesti tosi mukavaa aikaa. Kulunut kesä meni yhdessä hujauksessa, mutta on se kivaakin, että vuodenaika vaihtuu. Luonto on kauniina (ainakin hetken aikaa) ja voi tunnelmoida pimeitä syysiltoja kynttilöiden valasituksella. Syyskuussa Sofia on jo puolivuotias! Tuntuu, että nämä kuukaudet on mennyt "naps" vaan, ihan hullua. Toki me ollaan perheenä koettu ja tehty vaikka mitä kuluneina kuukausina ja on mahtavaa saada seurata oman lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista :)


Noihin silmiin uppoaa täysin.... <3

Tilasin juuri Ifolorilta kuvia ja Sofiasta Canvas-taulun. Tykkään yli paljon kuvista kauniissa kehyksissä. Sofiasta olisi kiva teettää myös kalenteri ja kuvakirja. Pitäisi vaan alkaa valitsemaan hyviä kuvia niitä varten.

Raivostuttavaa, kun Sofian syömä porkkana-perunasose ei tahdo lähteä vaatteista pesussa. Kuvissa olevaan bodyynkin on jäänyt pari rumaa, oranssia tahraa :( Just ostin sen, räyh! Muita soseita (esim. mango) ihme kyllä ei ole tippunut vaatteille yhtään. Mietin, että onkohan nekin yhtä nihkeitä lähtemään.
Pikku neiti syö sosetta vain iltaisin, muuten on riittänyt oma maito. Mukava kuulla ensi viikolla neuvolassa paljonko on painoa ja pittuuta tullut lisää ja riittääkö ruuaksi edelleen maito.
2 kommenttia: