maanantai 20. elokuuta 2012

Kotona taas

Loistava viikonloppu takana! Oli niin ihanan lämmin sääkin koko ajan.
Oltiin siskon kanssa kaupungilla perjantaina, mutta tuli ostettua vain Sofialle mekko Marimekosta ja itelle Ginasta muutama paita. Illalla käytiin Sofian toisessa mummolassa eli mieheni vanhempien luona ja istuin hetken myös mun tosi hyvän kaverin kämpillä, jonka kanssa ei olla nähty pitkään aikaan. Muisteltiin aikoja, jolloin tuli tehtyä ja kokeiltua enemmän ja vähemmän hulluja asioita. Varmaankin ne on meidän "vanhat, hyvät ajat" ;D
Lauantaipäivä meni vauhdilla ja lähdettiin jo kolmen junalla takaisin Tampereelle. Illaksi mentiin Nooran luokse grillaamaan ja oli aivan huippu ilta, kun vanhemmillaki oli tilaisuus rentoutua muksujen mentyä nukkumaan :)
Sunnuntaiaamua voi kuvata ainoastaan yhdellä sanalla: täydellinen ;) Meillä oli päivän suunnitelmissa lähteä brunssille keskustaan, mutta se kariutui sitten ja haettiin pizzat Kotipizzasta. Muuten vaan oltiin, nukuttiin ja katottiin leffaa. Hyvinkin perussunnuntai :D

Rakastan Marimekon vaatteita!
Sofia maistoi viikonlopun aikana uusia makuja: tuoretta ananasta ja nektariinia. Hauskan näköistä, kun se nuoli ja yritti haukata niitä. Riisivelli on myös uusi juttu ja nykyään Softiksen iltaruokana. Neiti pitää siitä tosi paljon. Osittain annetaan Sofialle velliä siinä toivossa, että se vakuttaisi hyvällä tavalla yöuniin, ja oliko sitten sattumaa vai mitä, mutta mummolassa pikkuinen nukkui vellin syönnin jälkeen mahtavasti. Eikä viime yökään mennyt hassummin. Hmm... :)
Mun vanhempien luona on piano ja oon ottanu Sofian syliini, kun soitan ja pikkuinen ihan innoissaan hakkaa koskettimia ylähuuli hauskasti töröllä. Sofialla on aina tietty ilme, kun se on innoissaan tai keskittyy johonkin asiaan. Välillä Sofia "soittaa" korkeemmalta ja sitten vaihtaa matalempiin äänin, vilkaisee nuotteja ja jatkaa :D Muskari ois sille muutaman vuoden päästä oiva paikka.


Siskon kanssa kuvattiin Sofiaa ulkona ja tuli syötävän ihania kuvia! Tekis mieli laittaa kaikki kuvat tänne teidän nähtäville, mutta ehkä niitä olisi vähän liian monta. Ensi kuussa kun Sofia täyttää puoli vuotta, viedään neiti valokuvaamoon.

2 kommenttia: