tiistai 21. elokuuta 2012

Perhekahvilassa

Yleensä ei olla Sofian kanssa liikenteessä ennen puolta päivää, mutta tänään lähdettiin puoli 12 aikaan Laivapuiston perhekahvilaan Nooran ja Antonin kera. Vaikutti aivan viihtyisältä ja kivalta paikalta. Kuultiin, että alle 1-vuotiaat kokoontuvat maanantaisin. Siispä tänään lähes kaikki lapset olivat Antonia ja Sofiaa vanhempia. Naperot viihtyivät hetken lattialla, sitten tankattiin maitoa ja sosetta. Oltiin ruokailun jälkeen vielä vähän aikaa ja lähdettiin pian Koskikeskuksen ja Hesen kautta kotiin. 
Maanantaina uudestaan! :)Sofia tulee ihan hulluksi, kun näkee tietokoneen, kännykän, kameran, kaukosäätimen, peliohjaimen tms. Onneksi se ei ole ainakaan vielä saanut mitään rikottua. Läheltä piti tilanteita on ollut muutama. Muistitikun pikkuinen repi koneesta irti niin, että tikku ihmeellisesti meni kolmeen osaan, mutta toimii edelleen. Tietokoneen näppäimistöä se ennätti hakata kerran rajusti ja koneen näytölle tuli outoja paksuja viivoja. Kännykä on lentänyt lattialle sata kertaa ja yhtä monta kertaa se on joutunut kuolaamisen uhriksi.

Huomenna Sofialla on 5 kk neuvola. Uutta postausta silloin siis.

Tuima ilme!

Sofialla on muuten tosi usein tuttinauha kiinni paidassa:)2 kommenttia:

  1. sulla on muuten tosi kivat kulmakarvat! onko ne pigmentoitu vai piirrätkö? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D! Jatkan niitä piirtämällä ihan vähän tuolta ohuemmasta päästä. Kosmetologi nyppii ne, ite en oo tehny sitä aikoihin :) Kieltämättä ainakin tuossa kuvassa näyttää, että ois kokonaan piirretty tms.

      Poista