lauantai 12. tammikuuta 2013

Benettonin mekko

Eilen olin ripsihuollossa ja kelpaa taas räpsytellä! Käyn yksityishenkilön luona ja tää tyyppi on ehdottomasti paras, joka mulle ripsiä on laittanut. Aikasemmat ripset laitatin kosmetologilla ja ne lähti nopeesti, laittaminen vei sikana aikaa ja paljon sai laittaa tuohta pöytään siitä ilosta. Nykyinen tekee hirmu nopeesti eikä maksa juuri mitään :) Kaiken lisäks se on tosi rento ja ihana ihminen.
Mun silmät ei muuten oo herkät esim. meikatessa, mutta jos joku muu, kuin mä, koskee mun silmiin, niin ne alkaa vuotamaan samantien. Ärsyttävää! Muut ripsien laittajat on aina ihan hermona olleet, kun ei oo tahtonut edes liima kuivua kyynelten takia, mut tän hetkinen ei millään lailla "kauhistele", laittaa vaan ja hyvä tulee! :D

Toi tekee kans kestolakkauksia ja seuraavalla huoltokerralla otan semmoset samalla. Onko kellään ollu kestolakkaus kynsissä? :)

Oli aika taas kulmiakin laittaa muotoon ja Sofia oli myös kosmetologilla mukana. Joka kerta oon siellä höpöttänyt meidän pikkuisesta ja vihdoin sekin näki Softiksen.
Aluks neiti viihtyi lattialla, mut sitten ryömi mun luokse syliin. Kiva maata siinä tuolilla, Sofian pomppiessa vatsan päällä, uhhuh!
Sofian turvaistuin jäi jo hetki sitten tytölle pieneksi, mutta nyt saatiin aikaseks hakea isompi istuin. Lainataan sitä miehen veljeltä, joten ei onneks mee yhtään rahaa siihen hökötykseen.
Eilen posti toi Sofialle myöhästyneen joululahjan mun kummisedältä. Paketista paljastui yli ihana Benettonin mekko!
Miehen kaverit on ostaneet asunnon ja se lähti niitten tupareihin. Kutsu koski myös mua, mut päätin pitää koti-illan. Tehdään vohveleita ja pelaillaan Cluedoa (niin hyvä peli :D).

4 kommenttia:

  1. Ihanat ripset ja toi Sofian mekko on ihana!

    http://itsyourstoryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Ripsien huono puoli on se, et niihin tottuu ja rakastuu heti eikä ilman osaa enää olla :D Jää koukkuun!!:D

      Poista
  2. Ihania kuvia, hirmusesti nyt esillä toinen toistaan upeampia vauvablogeja, tässähän itelläkin jo kuume nousee... ;)

    Käythän vastavierailulla ?
    http://elsanblogitus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :)! Haha, uskon! Onhan nuo ipanat suloisia;)

      Mäpäs käyn blogissasi :P

      Poista