perjantai 1. helmikuuta 2013

Voi auto, minkä teit!

Meidän Ford pääsi keskiviikkona katsastuksesta läpi ja ei muuta kuin kotia kohti lähdettiin ajelemaan. Hämeenkyrön ja Ylöjärven rajalla auto nytkähti ekan kerran. Mietittiin et mitäs tää nyt on, kerta kaiken pitäis olla kondiksessa. Muutaman kilsan jälkeen lisää nykimistä ja kohta taas lisää. Mittari näytti et bensaa kyllä on, mutta niin se meidän auto vaan sammahti lopulta. Löpö lopussa. Uskomatonta!
Mies kirosi auton sinne missä aurinko ei paista ja ärsytti muakin. Sofiakin heräs ja oli ihan ihmeissään: "höh, höh"! Soitettiin taksi ja se tuli aika nopeesti. Meinas tulla jo kylmä autos istuessa. Taksilla sitten ajettiin lähimmälle huoltsikalle hakemaan kanisteriin menovettä ja taas auton luokse.
Himas oltiin n. 23.30. Nukkumaan mentäessä Sofia meiskasi lähes tunnin sängyssään. Lopulta se väsähti ja lähti unten maille.
Eilen oltiin Lielahdessa ostoksilla ja löysin Jyskistä puisen kenkähyllyn eteiseen. Musta se on ollu epäsiistin näkönen, kun kengät lojuneet siellä täällä ja vaunutkin on tientukkona. Vieraiden aikaan vaunut on tungettuna kaappiin, mutta ei niitä joka päivä jaksa sinne änkeä.
Tämmösen talunkin ostin joku päivä, mutta se ei oo vielä päässyt seinälle asti.

Sofia nukkuu, joten alan tekemään sapuskaa, karjalanpaistia. Tein yks päivä sitä mummolassa ja sehän oli tosi yksinkertainen tehdä. Oon luullut, että se vaatii enemmänkin kokkaustaitoja :D

Hyvää viikonloppua lukijat!

7 kommenttia:

 1. Hyvää vkl täältä teillekki ♥

  VastaaPoista
 2. Ite pitäis kans hankkia kenkäteline, eteinen sikin sokin aian kenkiä ja vie tilaa turhaan :D Ihana taulu!

  VastaaPoista
 3. Mä oon kattellu tota samaa kenkähyllyy mut en oo viel saanu aikaseks käydä sitä ostaa :-) huippu valinta siis ;-) ihana sofia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja kiva et se on puinen:) En tykkää muovisista yhtään.

   Poista
 4. sulla on haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista