keskiviikko 6. helmikuuta 2013

6.2.

Viikko viilettää puolessa välissä ja mitäs me ollaan tehty... Maanantaina Miia ja Sofia (7,5 kk) oli meillä vieraana ja leikkikaverina. Vaikka eihän tytöt varsinaisesti leikkineet keskenään, mutta kuitenkin pääsi näkemään toista samanikäistä nassikkaa. Muuten päivät ovat täyttyneet lenkeistä, kauppareissuista ja ainaisesta siivoamisesta. Imurointi on meillä joka päiväinen juttu. Roskia ja pölyä sikiää koko ajan jostain ja Sofia kun huomaa ne kaikki ja laittaa suuhun.
Mitään suurta tuhoa mimmi ei oo vielä saanut aikaan (koputtaa puuta), mutta pikku sotkut on lisääntyneet.
Taaperokärryllä hurjastelua
Äidin meikkipussi on niiin kiinnostava!
Litimärkä puuterihuisku...
Soitin eilen meidän asuinalueen jollekin päivähoidon johtajalle ja tiedustelin missä täällä päin on perhepäivähoitajia ym. Lähin perhepäivähoitaja työskentelee 1,5 kilsan päässä ja sille on vapautumassa syksyllä kaks paikkaa. Ois aivan huippu saada Sofia sinne hoitoon! Ei muutkaan hoitopaikat sijainneet kaukana, mutta tuo yks ois unelma :) Toisella sijalla on sitten päiväkoti.
 
Viikonloppu Vaasassa odottaa ja hiukois yli paljon lähteä ulos. Onhan viime kerrasta vierähtänyt aikaa, liikaakin ;) Perjantaina olis Amarillossa Daco Juniorin levyjulkkari keikka, sinne! :)

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja oot kyllä nätti :)

  VastaaPoista
 2. Niin suloisia kuvia! Mulla tätä huolehtimisviettiä aiheuttaa toistaiseks vaan meidän koiranpoika, onneksi parilla kaverilla on jo lapsia, niin saa seurata niiden kasvua :--)

  VastaaPoista
 3. Voi että on ihana muksu sulla:)<3
  Ja ihania kuvia!

  www.trucollection.blogspot.fi

  VastaaPoista