perjantai 15. helmikuuta 2013

Synttärivinkkejä kehiin, kiitos!

Eilinen ystävänpäivä meni tosi arkisissa tunnelmissa. Arnoldissa käytiin herkuttelemassa ja parissa muussa liikkeessä. Mulle ostin Body Shopista yhden tuotteen ja Sofia sai uuden takin. Se on aika ohkasta kangasta eli periaatteessa passais paremmin päälle keväämmällä, mut ostettiin siks jo nyt, koska aina ei jaksa tunkea lasta paksuun haalariin. Kauppaan tai muulle lyhkäselle reissulle se on ihan passeli :)
Tiiätte niitä eurolla, parilla toimivia autoja kauppakeskuksissa. No, Sofia ajeli eilen innoissaan sellaisella vaikka ois voinu luulla, että vähän pelottaa, kun se yhtäkkiä lähtee heilumaan. Neiti ohjasi ratista kiinni pitämällä ja hurjapää kun on, nousi seisomaankin kesken vauhdin.
Tympeetä, mua ei muistettu millään lailla. Ystispäiväviestejä kyllä tuli, mut olis se mies saanut tuoda edes kukkia tai jollain muulla tavalla piristää. Oon mä nyt vähän pettynyt... :D
Sofian 1v. synttärit lähestyy koko ajan ja olis kiva kuulla minkälaisia kekkereitä lukijat on pitäneet pienille päivänsankareille. Onko järjestetty synttärit tiettyä teemaa noudattaen vai juhlittu "vain" perinteisin keinoin? Entä vieraat; talo täynnä vauvakavereita vai juhlan viettoa perheen/sukulaisten kesken? :) 
Synttärikakku on ainut asia mitä tähän mennessä oon mietiskellyt. Ite en osaa väsätä mitään hienoja erikoisuuksia ja kummiskin haluisin Softikselle kivan näköisen kaakun, joten oon eräältä vaasalaiselta kakuntekijältä tilannut synttärikaakun. Koristelua sun muuta tulee sunnitella viel, mutta esimerkiksi tää kakku on ihanan näköinen ja vois olla yks vaihtoehto.
Kuva bakeland.blogit.fi
 Loppuun pari löytöä Minimanista.

1 kommentti:

  1. Mä en myöskään saanu mieheltä mitään ystävänpäivänä ja odotin kukkia :D
    Eilen etin netistä ihania kakkuja ja jokin vaaleanpunainen olisi niin sopiva meidän neidin kemuille.. pitää varmaan myös tilailla joltain taitavalta kun ite en osaa mitään hienoja väsätä :D

    VastaaPoista