perjantai 22. helmikuuta 2013

Sofia 11 kk

Hellurei kaikki!! Hyvä fiilis mulla, nimittäin huomenna on kiva ilta tiedossa! Tää flikka lähtee Tampereelle juhlimaan Idan synttäreitä! En millään muista, koska oisin ollu isommalla mimmiporukalla bailaamassa :) Ollaan oltu monet kerrat pariskuntien kesken baarissa, joten huominen tuo mukavaa vaihtelua ulkoilmaelämään.

Mies aikoo myös viettää viikonlopun kotona, joten toin sit eilen Sofian hoitoon tänne Vaasaan. Oli tosi miellyttävää olla junas, koska Sofia oli aivan huippu nätisti! Söi eväitään ja tutki kauan aikaa Hessu Kissalan kuvaa lipustaan :D Seinäjoella alkoi uni jo painamaan niin raskaasti silmiä, että loppumatka meni neidillä nukkuessa. Eka vähän stressasin matkaa, kun ei hetkeen oltu reissattu junalla, mut se kyllä oli niin turha huoli.
Kiva viikko takana. Tiistaina oltiin Nooran kans Pirkkalan Veskas kattelemassa ja ostelemassa vaatteita ja illalla hikoiltiin yhdessä Raholan liikuntakeskuksessa spinningissä ja mä en todellakaan muistanut et se on noin rankkaa! Meikän kunnolla sinne, huhuhuh. Jalkoja heikotti pahemman kerran, kun käveltiin portaita alas enkä vissiin ryystänyt vettä tarpeeksi, kun oli hiukkasen pää kipeä tunnin jälkeen. Mut olin äärettömän tyytyväinen, että sain lähdettyä ja kiitokset menee Nooralle päin tsemppauksesta ;)! 
Seuraavana iltana piti mennä Dance Mixiin, mut Sofia oli kärttykerttu enkä päässyt lähtemään. Onneks päivällä tuli vähän käytyä kävelemässä vaunujen kans. Oli muuten huikee auringonpaiste! 
Tilasin viime viikolla Sofialle vaatteita Lasten taikamaasta, ja oon aivan ihastunut tähän ruotsalaiseen merkkiin, Maxomorraan. Mallisto on täynnä ihanan värisiä, selkeitä ja raikkaita vaatteita, joista Softis sai mekon ja tunikan. Maxomorran vaatteet ovat aika reilua mitoitusta, joten noikin oli hiukan isohkoja Sofian yllä.
Eli kuvissa esiintyvät hevostunika ja kruunumekko ovat Maxomorran.
Housut, Mussukat
Leggingsit, H&M
Sofia täytti tänään 11 kk ♥ Ei viittisi aina toistaa tätä samaa lausetta, mutta pakko se on! Miks aika menee näin nopeesti?!  Kuukauden kuluttua on meidän pikku prinsessa vuoden.

2 kommenttia:

  1. Ihania uusia vaatteita! Mä kävin kotiuttamassa viime viikolla kanssa noi H&M.n sydänlegginsit :)

    VastaaPoista