keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Nyt meni kampaamo vaihtoon!

Mä lopetan tuolla kampaajalla käymisen, koska ne on nostaneet hintoja yli paljon! Se pelkkä 15 min hiustentasaus maksoi 31 euroa vaikka sain 20 % alennusta. Mun ollessa kassalla siihen porhalsi toinen kampaaja ja iski mun käteen 50 euron "sakkolapun" peruuttamattomasta jääneestä ajasta. Sen ajan olin varannut noin puoli vuotta sitten jo. Kaiken ne muistaakin... Periaatteessa ymmärrän ton ja onhan monella kampaamolla toi käytäntö, että jos ei peruuta aikaa, niin laskutetaan esim. 60 % hinnasta. Mutta siks laittoi vähän ärsyttämään, kun missään noi ei tiedota tosta. Ei kotisivuilla eikä paikanpäälläkään oo mitään infoa kyseistä asiasta. Hitsi, kun en ois enää menny tonne, niin olisin säästynyt sakolta.
Soittaminen on ihan parasta!
Tänään käväistiin Gw-galleriassa ja ostin mulle neuleen ja puseron. Sofian vaatevarasto karttui uudella bodylla, housuilla, paidalla ja mokkasiineillä. Paidan Sofia laittaa huomenna ylleen, jos mennään yhteen ystävänpäiväkuvaukseen. Näette sen söötin paidan siis myöhemmin. Tai kai ne kuvat saa samantien mukaan. Jokatapauksessa laitan niitä tänne jossain vaiheessa :)
Lisäksi ostin neljä uutta korvisparia ja tietenkin Little White Rabbit Designsiltä
Body, Lindex
Treggingsit, Lindex
Mokkasiinit, H&M

11 kommenttia:

 1. meilläkin tuo tähtibody mutta kävi jo pieneksi :/
  ihanat tossukat ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sofialle toi taas on hitusen iso :D Oli alerekissä eikä ollut sopivampaakaan kokoa. Joo ne on söpöt eikä flikka pääse liukastelemaan =)

   Poista
  2. mä ostin kans kirpparilta ton tapaset tossukat kun neidi jo seisoo niin jospa se sitten niillä ottaisi ne askeleet joskus :)

   Poista
 2. Missä kampaajalla oot käynyt? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiusharlekiinissä. Harmittaa silleensä, ku muuten oon ollut tyytyväinen niitten palveluun mut hinta ei enää oo kohdillaan :/

   Poista
 3. Toi on niiiin pepusta kun kampaajat maksaa nykyään niin paljon.. Ite pyrin hyödyntään kampaamokouluja, Tampereella esimerkiks Carl Wilhelm Akatemia on osottautunu tosi hyväks! Hiusten pesu ja leikkaus maksaa naiselta alle 20e, samalla se opiskelija saa siinä harjotusta, mutta tottakai opettaja aina lopuks tarkistaa ja korjailee jos on tarvetta - kaikki siis voittaa! :-----) Jos vaan siellä päin on jotain vastaavaa, niin kannattaapa kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, no tuolla sun ehdottamassa paikas pitää käydä vaikka seuraavalla kerralla!:) Sillon ku
   asuin Vaasas kävin amiksen kampaajaopiskelijoilla kerran leikkauttaa otsiksen, mut se meni ihan pieleen. Siiika lyhyt tuli :D

   Poista
 4. Ihania löytöjä! Ite kans huomannu noi hinnannousut kampaamoissa ja ne on isoja, varsinkin tasotuksesta jos velotetaan 30e :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!:) Se hitsin alv-veron korotus nosti kampaamoiden hinnat lähes pilviin! :(

   Poista
 5. Ihanat noi mokkasiinit :) En oo käyny 4 vuotee kampaajalla :D Leikkaan ja värjään ite

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä säästä ja siistii, jos osaa itte leikata kutrinsa:D Mä en osais :D Tai kai periaattees... Ehkä se enemmän on laiskuutta:)

   Poista